- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Bence yarın kan ver o zaman net bi sonuç elde edersin.. stres yaptığın için belki adetin gecikmiş olabilir inş hamilesindirKızlar merhaba adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım negatifti adet olacaģım gün yani 12 kasım günü sabah odrar testi yaptım oda negatif bugünde olmadım adet..icimde tuhaf bir his var nedendir bilmiyorum normalde adet olmadan 1 gün önce karnım belim ve bacaklarımda ağrı olurdu fakat şuan sadece belimde bir ağrı var oda ağır bişey kaldırmışım gibi bir ağrı...sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar..mesela geç döllenme olmuş olsa adet gününde negatif olması normalmi? Lütfen kızlar ailemden uzağım dertleşecek akıl alabileceğim birilerine ihtiyacım var...
Kızlar merhaba adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım negatifti adet olacaģım gün yani 12 kasım günü sabah odrar testi yaptım oda negatif bugünde olmadım adet..icimde tuhaf bir his var nedendir bilmiyorum normalde adet olmadan 1 gün önce karnım belim ve bacaklarımda ağrı olurdu fakat şuan sadece belimde bir ağrı var oda ağır bişey kaldırmışım gibi bir ağrı...sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar..mesela geç döllenme olmuş olsa adet gününde negatif olması normalmi? Lütfen kızlar ailemden uzağım dertleşecek akıl alabileceğim birilerine ihtiyacım var...
Geç döllenmede olsa, değer düşük çıkar ama çıkardı. Ümitlenip üzülme diye diyorum.
9 senelik evliyim canım allah sağlık versin bir tane kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz biz..Canım ne kadarlık evlisin ?
Hmm senin cocuğun varmış yine . allahım tekrarını yaşatır inşallah doktora gittin mi sebebi neymiş9 senelik evliyim canım allah sağlık versin bir tane kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz biz..
Çok büyük umut oldun sağoll..inşallah benimde böyle bir durumdur..Ben adetim 9 gün gecince doktora gittim (tabii bu zaman icerisinde yaptigim testler ohoooo)
9 gün olmasina ramen ne idrarda cikti nede kan da. Hapla korunuyordum. Doktor hapi biraktigim icin 3 aya kadar gelmemesi normal sayiliyo dedi.
O gebelik yok dedi diye izine gittigimde hic dikkat etmedim. Valizleri 3 kat indir cikar parkta cocuk gibi oyna falan :)
Kurban bayraminda bir hasta oldumdirek hastaneye... meger salgin varmis ona yakalanmisim..
Doktor gebelik varmi diyince durumu acikladim. Haftaya tekrar adet olmam lazim ama henüz gecen ayinki gelmedi diyince doktor her ihrimale karsi yine kan tahlili istedi.
Kan verdim. Sonucu beklerkende bi serum
Beta degerim 64.71 cikti. Üst sınır ama henüz negatif dedi veee dünyalar benim oldu.
5 gün sonra tekrar kan verdim ve degerim 971 e cikmis :)
Yani izine gitmeden önce isvicrede doktora gittigimde 1-2 haftalik hamileymisim. Ama coook yeni oldugu icin cikmamis... ve tabii gec döllenme olmus...
Biraz daha bekle olmadi doktora git kan ver insallah sende hamişler kervanina katilirsin :)
Evet canım gittim kloman falan kullandım ama olmadı bu ay rahim filmi çekildim belki onun etkisi olabilir gecikme bende hala beklemedeyim..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese..ben anneliği hissettim rabbim mahrum bırakmadı şükürler olsun şimdi tek duam kızımı kardeşlik duygusundan mahrum etmesinHmm senin cocuğun varmış yine . allahım tekrarını yaşatır inşallah doktora gittin mi sebebi neymiş
Sonradan sata yetisiyor. benim de 2 hafta gerideydi simdi 1 haftaya dustu. 20 haftadan sonra yetisir diye dusunuyorum.Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi ama ben adetime 5 gün varken gebelik trdtiyle öğrendim hamile oldugumu 2 hafta geriden gidiyorum
Ayy inşallah yaa inşallah bende üzülmüştüm çok sağol canımSonradan sata yetisiyor. benim de 2 hafta gerideydi simdi 1 haftaya dustu. 20 haftadan sonra yetisir diye dusunuyorum.
İnşallah bir an önce hamile kalırsın canım bende sağ sağlim kucağıma alırım inşallah bebeğimiEvet canım gittim kloman falan kullandım ama olmadı bu ay rahim filmi çekildim belki onun etkisi olabilir gecikme bende hala beklemedeyim..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese..ben anneliği hissettim rabbim mahrum bırakmadı şükürler olsun şimdi tek duam kızımı kardeşlik duygusundan mahrum etmesin
İnşallah canım benim sağlıkla kavuş bebeģineİnşallah bir an önce hamile kalırsın canım bende sağ sağlim kucağıma alırım inşallah bebeğimi
Insallah tatlim.Çok büyük umut oldun sağoll..inşallah benimde böyle bir durumdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?