Hamilemiyim ?

Eklentiler

• P_20161124_203212.webp
    P_20161124_203212.webp
    20 KB · Görüntüleme: 344
Hayırlı olsun canım hamilesin. Hatta direkt ultrasonla baktır kese bile görünür muhtemelen bu koyulukta :)

Canım bal gibi hamilesin.. korkma diğer konunda da söyledim sana..kan testinde çıkacak. 3 testte yanlis çıkmaz yaa

Bariz hamilesin canim 1 degil 3 test yapmissin masallah.kan testi yaptir kesinlestir tabi :KK200:hayirli olsuunn tebrikler
Ayyy agzin bal yesin :)ne.guzeldedinins.canim valakocami beklyrm isten gelsinhemen gtcez gece allahm bde kanda ciksa rahatlicam butin belirtiler var lekelenmeye kadar oldu gecikmede dahil 5 gunluk

Ayyy agzin bal yesin :)ne.guzeldedinins.canim valakocami beklyrm isten gelsinhemen gtcez gece allahm bde kanda ciksa rahatlicam butin belirtiler var lekelenmeye kadar oldu gecikmede dahil 5 gunluk
Kiz belirtiler de varsa icini ferah tut hadi gözün aydin cok sevindim darisida bize olsun insallah caniiim kan testinide yaz buraya

Ay allahm vala ilk gordugumde agladim kandacikarsanaparimbilmem saol canimsaat 1 olmali hemenn :)dedigingbi ultrasonda olursa oyle baktirayim dmi

idrara sıkışık git ki karından bakınca görünsün canım. Alttan muayene etmek isterse izin verme ama ilk zamanlar tehlikeli olabilir.

Back
X