Hamilemiyim

leylaleyla93

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
221
125
18
32
Selam kizlar. lutfen yardimci olun. adetime 5 gun var test yapdim neqativ cikdi 2 saat sonra silik cizgi oldu. gecersiz oldugunu biliyorum. hamile olma olasiligim varmi. kimde oldu boyle

Burda öyle olupta hamile olan çıktı baya ana seni bilmiyorum canım 5 gün sonra tekrar yap bakalım

Adetin kac gunde bir oluyo. Yumurtlama gununu biliyor musun. Yumurtlamadan on gunden fazla gecmemisse yaniltir. 5 gun sonra tekrarla adet olmazsan

Adetim 30 gunde bi oluyo. adet vaktim 8 i. yumurtala gunu 24 oldu
Cok erken on gun bile gecmemis yumurtlamadan kanda ancak ongunde oluyor. Bekleyin bence . Hamilelik testlerinde dk sini gecerse ikinci cizgi cikiyor zaten. Elinde fazla varsa ovu testi uap . Ben hamileligi ondsn ogrenmistim. Gerci oda yuzde yuz degil. 5 gin sinra test yaparsin

Cok erken on gun bile gecmemis yumurtlamadan kanda ancak ongunde oluyor. Bekleyin bence . Hamilelik testlerinde dk sini gecerse ikinci cizgi cikiyor zaten. Elinde fazla varsa ovu testi uap . Ben hamileligi ondsn ogrenmistim. Gerci oda yuzde yuz degil. 5 gin sinra test yaparsin
Kanda verirsem cikarmi peki

Dollenmeden 14 gun sonra cok silik bir cizgiyle ogrendim ben hamileligimi. Ama bende cizgi silik olsa da hemen belirdi.
Yumurtlamadan en az 12 gun sonra idrar testinde cikiyor. Erken yapmissiniz testi.

Dollenmeden 14 gun sonra cok silik bir cizgiyle ogrendim ben hamileligimi. Ama bende cizgi silik olsa da hemen belirdi.
Yumurtlamadan en az 12 gun sonra idrar testinde cikiyor. Erken yapmissiniz testi.
Evet cok tesekkurler. cok sabirsizim kasiklarimda batmalar var. midem bulandi bu sabah. bide her yerim agriyo. sanki biri beni dovmus gibiyim. bakalim

Canim bende adetime 1 hafta kala test yapmistim negatif cikti diye çöpe attim 15 dk sonra cope baska bisey atarken bi baktim silik cizgi oluşmuş acile gittim kan verdim ve o zaman ogrendim hamile olduğumu ama sonuç hüsran o bebegımide kaybettim

Canim bende adetime 1 hafta kala test yapmistim negatif cikti diye çöpe attim 15 dk sonra cope baska bisey atarken bi baktim silik cizgi oluşmuş acile gittim kan verdim ve o zaman ogrendim hamile olduğumu ama sonuç hüsran o bebegımide kaybettim
Uzuldum canim yaaa.(((

20161129_114632.webp
20161129_114632.webp

Back
X