Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke atmasaydın ya yarın tekrar dene istersen idrarda geç çıkıyor zaten kendinide kesinlikle yıpratma Allahım kalbine göre versin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar adetim 4 geçtiğinde idrarda test yaptım negatif çıkmıştı ama şimdi adetim 10 geçti göğüslerimde aşırı hassasiyet var uçları sızlıyor dokununca ağrıyor adetden 4 önce beyaz akıntım olmuştu adet olacam sandım olmadım simdi akıntım yok ama sanki sürekli ıslak gibiyim acaba hamilemiyim tahlil yapmaya korkuyorum hafta sonuyapmayı düşünüyorum benim gibi aynısı yaşayan varmı lütfen yardım tşk.