Hamilemiyim

Test yaptinmi canim

Git bakalim testler yaniltici olabilir bazen inşallah hamilesindir. Haber ver doktordan gelince
Mrb cnm doktora gittim buradaki doktorlar hiç berseyden anamiyor hiç bir şeyim yokmuş diyor herşey normalmiş sinirim çok bozuldu ağrım var diyorum o da normal mis niyeyse

E Benim de rahimim ters bu hamile kalmana kesinlikle engel değil ki bence başka sorun olabilir doktora git bence

rahim tersligi hamilelege engel değil, bana da demişti doktor rahmin ters diye ben 2 cocuguma hamileim.

Kan testi yapmadimi canim
Yapmadılar ben Almanya'ya yeni geldim dili çok bilmiyorum bilen birine gittik ama doktor iyi değildi ona söyledim 2 yılık evliyim adetim hiç geç kalmazdı böyle olmazdı diye normal bunlar diyor ağrılarım var diyorum neden olduğunu bilmiyor 2 yıl önce yine Almanya ya geldim yine ağrım vardı herhalde mantar vardi bnde su dolu baloncuk diyorlar ilaç fln da yazmıyor lar bana tek birşey söyledi ağrı kesici iç içiyorum ama geçmiyor ağrılarım

Nasil doktor onlar ya sen gebelik testi yap canim belki çıkar bişey

Nasil doktor onlar ya sen gebelik testi yap canim belki çıkar bişey
2 defa yaptım negatif ama nette baya araştırdım eğer hamileyken ve 1 aftaliksam bu çıkmaz miş teste 1 aftaliksam daha hamile olmadığın bir aftaymis off çok sıkılıyorum uykularim kaçıyor inşallah kötü birşey yoktue

İnşallah yoktur canım kötü düşünme belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekle bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…