Hamilemiyim?

Canım 20 lik dişim çıkmış gebelik sürecinde hiç yapamıcak ama şimdi de kadın Doğum onay vermeden dokunmam diyor bende halletmesi taraftarıyım aslında.
20 diş cürük degilse sorun yok. dursun. evet kritik degerlerdesin. netleştir ondan sonra başla. cok zorda klasan 5 aylık 9 aylık demezler zaten rontgen cekip halleder dişini. şimdi az bekle.

Merhaba canım benimde regle 6 gün kala 3 cıktı iki gün sonra testi tekrarladım 46 cıkmıştı bence sende tekrarla umarim hersey gönlüne göre olur.
Merhaba kuzucum tekrarladım ne yazık ki düşmüş değerim ama adetim şu an 2 gün geçti neler oluyor anlamadım☺İnşallah dediğin gibi hayırlısıyla güzel haberler alırım bir gün.

Doğum kontrol hapı kullanirken hamile oldugunuzu başka nasıl anlarsınız? Benim geçen ay adetim kahverengi geldi bu ay 4 ilaç kaldı açık pembemsi leke geldi sizcee ? Yardıımm

Doğum kontrol hapı kullanirken hamile oldugunuzu başka nasıl anlarsınız? Benim geçen ay adetim kahverengi geldi bu ay 4 ilaç kaldı açık pembemsi leke geldi sizcee ? Yardıımm
Canım hamileliği anlamanın tek yolu kan testi,Doğum kontrol hapıyla çok zor hamile olman o ilaçlar ara kanama adet farklılığı vs yapıyor o yüzdendir diye tahmin ediyorum eğer şüphen varsa bir test yaptır derim ama pek ihtimal Yok bana kalırsa..

KIZLAR BENIM SORUM CİNSİYET İLE İLGLİ BANA DOKTORUM 12+2 DE ERKEĞE BENZİYOR DEDİ. 15+3 DE KIZ DEDİ SİZCE KESİNİĞİ VARMI DAHA ÖNCE YAŞAYAN VARMI DİYE DÜŞÜNDÜM KIZ DIYIP DE UCUNCU DE FARKLI OLDUGU HAZIRLIK YAPMAYA BAŞLAMAK ISTIYORUM ILK COCUCGUM CINSIYETI HIC ONEMLI DEGIL SAĞLKLI OLSUN YETR:)

Selam kizlar reglim5gun Gecti test yaptrdim beta hcg 1.20diyor hicbisey anlamadim erkenmi daha

Back
X