Hamilemiyimdir sizce

İnternette jinekolok larda okudum hep bende işte
İnternette jinekolok larda okudum hep bende işte
2-3 ay mı ?Yanlış bilgi.
4 haftalık hamileliğim bile çubuk testlerde çıktı,bu bilgileri nereden ediniyorsunuz siz ?
O zaman bende bugun yapayım erken bakalım biraz gecsin sonuc o zaman net cıkar dşye bekliyordum birde adetim gelir belki diye neyse teşekkür ederim

Sizin iddia ettiğiniz şey gerçekten imkansız,ama içiniz rahat etmiyorsa test yapın madem.
teşekkür ederim bugun yaparım ben adetimi bekledimm birazmolurum diye 10mgün adet olmazsanız yapın dediler bana o yüzden yorum yaptığınız için sağolun

Yumurtanın sperm tarafından döllenmesinden yaklaşık 11 gün sonra yükselen Beta hCG hormonu sayesinde kan testi ile gebeliğin varlığı saptanır. Beta hCG hormonunun anne kanından idrar geçmesi ise 1-3 gün arasında olur. Yani döllenmeden sonraki 12-14. günler.
Bu da adetin bir kaç gün gecikmesine denk gelir. Düzenli adet gören bir kadının adet günü geçtikten 4-5 gün sonra yapacağı hamilelik testi (idrar testi) de genelde doğruya yakın sonuç verir
alıntı..

Yumurtanın sperm tarafından döllenmesinden yaklaşık 11 gün sonra yükselen Beta hCG hormonu sayesinde kan testi ile gebeliğin varlığı saptanır. Beta hCG hormonunun anne kanından idrar geçmesi ise 1-3 gün arasında olur. Yani döllenmeden sonraki 12-14. günler.
Bu da adetin bir kaç gün gecikmesine denk gelir. Düzenli adet gören bir kadının adet günü geçtikten 4-5 gün sonra yapacağı hamilelik testi (idrar testi) de genelde doğruya yakın sonuç verir
alıntı..
Yani beklememe gerek yok öylemi

sen çok düzgün araştırmışşsın kızlık zarı patlamaz öyle sanki bomba gibi bişey ya yırtılır ki zaten o hep yırtık olur az bişey adet gördüğümüzden ötürü tamamda kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınması imkansız gibi bişey meryem ana mısın sen zor ihtimal
Çok çeşitli zar var delikli süzgec gibi olur bazı zar yapıları iyi netten araştırın örnek olarak evli kız kardeşimin ilk gecesinde yırtılma olmadı esnek olduğu için doğuma gittiğinde zari yirtildi hemşireler çok gulmustu bakire hamilesin diye
Konu sahibi önce test yapın hamile degilseniz daha dikkatli olun ....evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum her alanda. ...

Son düzenleme:
Siz

Siz iyimisiniz böyle bahsetmedim ben araştırdım ve bulduğum kanılara ulaşarakmburaya yazıpmdanışmak istedim terbiyesiliğin luzmü yok size inandırıcı gelmiyorsa yazmazsınız ben vajinal bölgemde rahatladığı için kroktum kalabileceğimden buraya sormaknistedim yinede teşekkürler.

ben iyiyim canım sen iyi misin?

Çok çeşitli zar var delikli süzgec gibi olur bazı zar yapıları iyi netten araştırın örnek olarak evli kız kardeşimin ilk gecesinde yırtılma olmadı esnek olduğu için doğuma gittiğinde zari yirtildi hemşireler çok gulmustu bakire hamilesin diye
Evet bende bunu araştırdğımda hamile belirtilerini gösteriyor hepsinbende
ben iyiyim canım sen iyi misin?
Neyse teşekkğr ederim yorumlariniz için iyi günler

Test yapsammı yapmasam mı bşşey çıkarmı olurmu olmazmi diye bende danışmak isyedim test için erkenmi diyensordum bu gibi olay 3 ay sonra ortaya cıkıyrmuş bunun için testle değil bi doktora gözükmeniz gerekmetedir coğu kızlarımız olmadığınon katına varır testte ama bu tür olay 2- 3 ayda belirir diyorlar ayrıca doğru düzgün bi cevap yazsaydın sevinirdim teşekkürler.
3 ay? cinsel iliskide nasil hamile kalinir ve o ihtimalde en erken ne zaman belli olur sorularinin cevabini ogrenip nisanlinla oyle yakinlasmani tavsiye ederim.

Banadda bi ara saçma geldi ama diyorum ya araştırmalaeıma göre böylemsonuclar aldım illa erkek içeei girip rahatlaması gerekmiyormuş kadınım vajşnal bölgesşnde bile rahatlasa bu mğmkün olabiliyormuş rastlantı varmış ben bunu kafayada taktım evet psikolikte olabilir adetim 5 gün gecikince daha cok düşünür oldum ve benşm adetim hep düzenli olurdu bunun için bi konuşmakmistedim
Surtunmeyle bebek Rabbim yazmadikca cok zor. Insallah degilsindir ama arastirmalarini daha genislet bence bas donmesi hemen olan bisey degil. Brsuru belirtiyi ayni anda yasamanda psikolojik zaten. Ben bile bazen hamile oldugumu unutuyorum yani... nsl yaptigini anlatma zaten ama illede ben bu sekilde yapicam diyosanda onlemini al oyle ciplak ciplak her zman tehlike vardir yani. Millet wc ye oturup hamile kaliyo :)

Back
X