- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
-
aynı evde yaşıyorum tek sorun başımızda bi cenaze vardı düğün gecikti. en fazla düğün yapmayıverriz
anladım.ozaman sorun yok bu durum kimseyi ilgilendirmez.boş ver hamileysende gelinliği kilolu bir gelin moduyla giyersin onagöre gelinlik olur.he anlaşılmazmı anlaşılr
ama bilirsinki insanlar dedikodu yapmayı sever en fazla kulaktan kulağa hamileymiş derler
yorumuma kızma kötü bir niyetle yazmıyorum
boşver herşeyi oluruna burak
keşke düğünümüz olacak diye dikkatli olsaydın genede
insanlara cevap verirken neden üslubunuza dikkat etmiyorsunuz anlayamadım.insanız hepimizin başına gelebilir bu gibi durumlar.
iki kelimeden birinde gülerek insanın sinirini bozuyorsunuz hiçte komiksenecek birşey değil bu konu.
canım arkadaşım,sen sıkma canını,bir kan testi yaptır sağlık ocağında.yoksa senin için olumlu,ama varsada hoşgelsin,nedir düğün dediğin en fazla 5 saat tepineceksiniz.insanın karnında bi parçasını taşıması inan bana çok güzel bir duygu.hakkında hayırlısı olsun...
Bazen idrar testleri negatif olup kan testinde cikabiliyo benimde idrar testim 4 gun gectiginde negatifti beta hcg testi yaptirdim ( kan testi) yani orda cikti gebe oldugum ayrica bencede o kadar onemli mi dugun bence bebisin daha onemli esimin kuzenide kina gecesinde kaynanasi öldu dugun yapmadilar gelinligini giyip resim cektirdiler hatira kAlsin diye sizde oyle yaparsiniz eger hamileysen tabiki allahtan her seyin hayirlisiarkadaşlar normalde adetim 4 gün gecikmeyle gelirken bu kez 9 gün geçti 2 kere test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile miyimdir. inşaqllah değilimdir. çünkü nikahım olmasına rağmen düğünüm yaza kalmıştı
Konuyu silebilirmisiniz
arkadaşım ben üniversite okuyorum bu üyeliği arkadaşımla açtık ve bu konuyu arkadaşım yazdı. sen neden bilmeden bu şekilde suçluyosun. ? anlayamadım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?