Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım değilsiniz
Kadın doģum uzmanına git canmMerhaba 1 senelik evliyim yaklaşık 14 gün adetim gecikti aşırı şişkinliğim var arada kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor 2 kez gebelik testi yaptırdım ama negatif cıktı hamile olabilirmiyim biraz daha beklesemmi kan testi yaptırmak için
kızlar bana yardım edin lütfen son adetim 07/04/16 tarihinde oldu Bebek istiyorum şimdi ise hala adet olmadım bu gün hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı adetin üstünden ne kadar geçmesi gerekiyor hamile Değilim moralim bozuk
İyide canm benim senin adet günün gećmemiş bira daha beklekızlar bana yardım edin lütfen son adetim 07/04/16 tarihinde oldu Bebek istiyorum şimdi ise hala adet olmadım bu gün hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı adetin üstünden ne kadar geçmesi gerekiyor hamile Değilim moralim bozuk
devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlardoktor söylerdi sana suan cıkmaz yaptırırsan diye demekki değilsin neden gecikmiş peki adetin bide bu kan testini kaça yaptırdın
canım 3 gün az değil düzenli adet görüyorsan. ama iyi sabretmişsin :)) ben olsam çoktan test yapmıştım. üstelik belirtilerin de varMerhaba kızlar bende yeni katıldım araniza bende 8 aylık ewLiyim adetlerim düzenlidir ilk defa adetim 3 gün gecikti ve ne yesem midem bulanıyor gögüslerimde şiş çok hassas acaba hamile miyim
Ben yinede bir hafta daha beklemeyi düşnym hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :)canım 3 gün az değil düzenli adet görüyorsan. ama iyi sabretmişsin :)) ben olsam çoktan test yapmıştım. üstelik belirtilerin de var
kızlar bana yardım edin lütfen son adetim 07/04/16 tarihinde oldu Bebek istiyorum şimdi ise hala adet olmadım bu gün hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı adetin üstünden ne kadar geçmesi gerekiyor hamile Değilim moralim bozuk
merheba canim insaAllah hamilesindir.Merhaba kızlar bende yeni katıldım araniza bende 8 aylık ewLiyim adetlerim düzenlidir ilk defa adetim 3 gün gecikti ve ne yesem midem bulanıyor gögüslerimde şiş çok hassas acaba hamile miyim