Hamilemiyimm bakınnnn

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
16
22
Eşimle birliktelik yaşadık boşalma olmadı sadece girdi çıktı hemen kondom taktırdim ama adetim 5 gün gecikti bulantim göğüs hassaiyetim yok kasiklarim agriyo sadece birde sarı akıntı var bi önceki adetim 1 hafta erken geldi yani diğer reglim bittikten 12 gün sonra regl oldum bu ay ki adetimde gecikti hamile olma ihtimalim var mı

Anlamadiysaniz neden hamilesin yaziyosunuz o zaman
Yazdığınız bilgilerle hamile olup olmadığınızı anlayabileceğimizi düşündüğünüze göre muhtemelen dalga geçiyorsunuz. Ben de dalganıza karşılık verdim.

Yoksa her ay sevişip sevişip koşa koşa buraya başlık açarken ciddi değilsinizdir herhalde.

Sevişken bir insan olarak korunma denen bir şeyin keşfedildiğini algılayacak zekaya sahipsinizdir diye düşünmek istiyorum.

Yazdığınız bilgilerle hamile olup olmadığınızı anlayabileceğimizi düşündüğünüze göre muhtemelen dalga geçiyorsunuz. Ben de dalganıza karşılık verdim.

Yoksa her ay sevişip sevişip koşa koşa buraya başlık açarken ciddi değilsinizdir herhalde.

Sevişken bir insan olarak korunma denen bir şeyin keşfedildiğini algılayacak zekaya sahipsinizdir diye düşünmek istiyorum.
Burda herkes her şeyini paylaşıyor ayrıca evliyim gocundugjm bi durum yok

Balım ben ki 2,5 senedir bebek bekliyorum, boşalma olduğu halde, sen bir kere girip çıktı boşalma olmadı diyorsun, bebeği leylekler getirse daha büyük ihtimal olurdu 💐
😀😀 valla hamiş kalmak o kadar kolay bir şey değilmiş 😔 biz de hemen ilk denemede olur sanıyorduk ne yazık ki. Biz olsun diye ayaklarımızı falan havaya dikiyoruz, yumurtlama gününü kovalıyoruz yine de olmuyor :)

Burda herkes her şeyini paylaşıyor ayrıca evliyim gocundugjm bi durum yok
Evli olup olmaman beni ilgilendirmez. Yaşın 18-19. Ne yaparsan yap ama aynı konudan bir sürü başlık açmışsın. Kolayı var. Korun. Aşı yaptır, ilaç kullan vs. Hamile kalsan ne yapacaksın bu yaşta? Kürtaj falan derken yıpranıp gideceksin. Çok takıntı yapıyorsun iki yöntemle birden korun. Garanti olur.

😀😀 valla hamiş kalmak o kadar kolay bir şey değilmiş 😔 biz de hemen ilk denemede olur sanıyorduk ne yazık ki. Biz olsun diye ayaklarımızı falan havaya dikiyoruz, yumurtlama gününü kovalıyoruz yine de olmuyor :)
Sen kaç senedir uğraşıyorsun balım, Rabbim tez zamanda versin

Back
X