- 7 Ekim 2023
- 87
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi Milkyshinee
Kızlar ayın 22 si çatlatma iğnesi vurdurdum dün betam 18 ci gün 52.500 dü bugün 51.33 olmuş nedenki iki farklı hastanede yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benim yasim burda niye küçük görünüyor 22 yaşındayım benEvli olup olmaman beni ilgilendirmez. Yaşın 18-19. Ne yaparsan yap ama aynı konudan bir sürü başlık açmışsın. Kolayı var. Korun. Aşı yaptır, ilaç kullan vs. Hamile kalsan ne yapacaksın bu yaşta? Kürtaj falan derken yıpranıp gideceksin. Çok takıntı yapıyorsun iki yöntemle birden korun. Garanti olur.
Haklısınız valla insanın ilk defa başına gelince panik yapıyı eşim doğu görevinde kendi başınayken böyle bi durumda nasıl yaparım bilemiyorumBalım ben ki 2,5 senedir bebek bekliyorum, boşalma olduğu halde, sen bir kere girip çıktı boşalma olmadı diyorsun, bebeği leylekler getirse daha büyük ihtimal olurdu![]()
Ayni biz de oylevalla hamiş kalmak o kadar kolay bir şey değilmiş
biz de hemen ilk denemede olur sanıyorduk ne yazık ki. Biz olsun diye ayaklarımızı falan havaya dikiyoruz, yumurtlama gününü kovalıyoruz yine de olmuyor :)
2 gündür göğüs ağrım başladı akıntı su gibi geliyo şeffaf ama çok geliyoAyni biz de oyle
Benim 5-6 gundur gogus hassasiyetim var adetim de gecikti test verdim bakalim insallah olur2 gündür göğüs ağrım başladı akıntı su gibi geliyo şeffaf ama çok geliyo
Insallah hamilelikten gogus agrin vardir2 gündür göğüs ağrım başladı akıntı su gibi geliyo şeffaf ama çok geliyo
Ay öyle deme daha çocuk dusunmuyorumInsallah hamilelikten gogus agrin vardir
Ay öyle deme daha çocuk dusunmuyorum
Tekrar kan verdiniz miKızlar ayın 22 si çatlatma iğnesi vurdurdum dün betam 18 ci gün 52.500 dü bugün 51.33 olmuş nedenki iki farklı hastanede yaptırdım
Girdi çıktı ne demek ya kaç yaşındasın sen boşalma olmadan hamile kalınmaz neye ofluyorsun korkuyorsan spiral taktır yada beraber olma şaka gibisiniz bide insanlarla münakaşaya giriyorsunuz gidin bi test alın kan testi yaptırın şüpheniz varsa adetin bittikten sonra bi daha adet olmuşsun bunun cevabını doktor verir biz değilEşimle birliktelik yaşadık boşalma olmadı sadece girdi çıktı hemen kondom taktırdim ama adetim 5 gün gecikti bulantim göğüs hassaiyetim yok kasiklarim agriyo sadece birde sarı akıntı var bi önceki adetim 1 hafta erken geldi yani diğer reglim bittikten 12 gün sonra regl oldum bu ay ki adetimde gecikti hamile olma ihtimalim var mı
Dün gebelik testi yaptım pozitif adetim geçti pazartesi gidicemTekrar kan verdiniz mi
Evliyim 22 yaşındayım burda herkes birbiriyle problemini paylasiyor benim soru sorma hakkım var ama siz istemiyorsanız cevap yazmayabilirsiniz sizi zorla cevap yazmaya zorlamıyorumGirdi çıktı ne demek ya kaç yaşındasın sen boşalma olmadan hamile kalınmaz neye ofluyorsun korkuyorsan spiral taktır yada beraber olma şaka gibisiniz bide insanlarla münakaşaya giriyorsunuz gidin bi test alın kan testi yaptırın şüpheniz varsa adetin bittikten sonra bi daha adet olmuşsun bunun cevabını doktor verir biz değil
Ayrıca bosalma olmadan da hamile kalan arkadaşlarım var çünkü zevk suyunun içinde sperm vardırGirdi çıktı ne demek ya kaç yaşındasın sen boşalma olmadan hamile kalınmaz neye ofluyorsun korkuyorsan spiral taktır yada beraber olma şaka gibisiniz bide insanlarla münakaşaya giriyorsunuz gidin bi test alın kan testi yaptırın şüpheniz varsa adetin bittikten sonra bi daha adet olmuşsun bunun cevabını doktor verir biz değil
Zevk suyunda sperm vardı doğru ama nasıl ilk sevişmişsinizdir eşiniz dışarıya boşalmıştır 2. Sevişmenize kadar eşiniz idarara çıkıp mesaneyi boşaltmamıştır önceki spremden azda olsa içerde kalmıştır zevk suyuyla birlikte karışmıştır bilmeden yorum yapmayın her ay aynı konu açmışsınız korkuyorsanız korunun hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil 1 senedir daha yeni hamile kaldım 9+5 günlüğüm korunmayı dene kendini de strese sokma adet olmuşsun hamile değilsin doktora gidip biraz bilgi edinirsen kendine de zararın olmaz her ay aynı mevzu da olmazAyrıca bosalma olmadan da hamile kalan arkadaşlarım var çünkü zevk suyunun içinde sperm vardır
Anlamamışsın işte adet olduktan sonra olan ilişkimden bahsettim adetten bahsetmemin sebebi de düzensizliğini anlatmak ilk defa oldu bu düzensizlik 12 gün arayla regl oldum o reglim bitti ilişki yaşadım bu ay ki reglim gelmedi bahsettiğim buZevk suyunda sperm vardı doğru ama nasıl ilk sevişmişsinizdir eşiniz dışarıya boşalmıştır 2. Sevişmenize kadar eşiniz idarara çıkıp mesaneyi boşaltmamıştır önceki spremden azda olsa içerde kalmıştır zevk suyuyla birlikte karışmıştır bilmeden yorum yapmayın her ay aynı konu açmışsınız korkuyorsanız korunun hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil 1 senedir daha yeni hamile kaldım 9+5 günlüğüm korunmayı dene kendini de strese sokma adet olmuşsun hamile değilsin doktora gidip biraz bilgi edinirsen kendine de zararın olmaz her ay aynı mevzu da olmaz