hamilemiyimm bilmiiyorum

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
slm bayanlar ben daha yeni evliyim bu ayda korunmadık adetim 5 gün gecikti test yaptım biri silik 2 çizgı çıktı az öncede tualettteykken azıcık kan geldi pembeydi devanı daha yok bu ne şimdi???? hiçbişi bilmyorum yardımcı olunn yarın gdecem doktora adet değilse eger

Teste göre hamile oluyosun test silik bile olsa eğer kan gelmeye devam eder yuğun bir şekilde kimyasal gebelik olabilirsin yok eğer kesilirse yerleşme kanaması olabilir

saol tülin teşk. dün gece bellim okdar çok ağrıdı ki demekki bundanmiş eğer kan devam ederse bu allah korusun ne demek?

saol tülin teşk. dün gece bellim okdar çok ağrıdı ki demekki bundanmiş eğer kan devam ederse bu allah korusun ne demek?
regli gibi devam ederse kimyasal gebelik yaşamışsın ve bebek oluşmadan bitmiş demek ben de daha önce yaşadım yani bebeğin kromozları oluşmadan yanlış bölündüğünden vücur kabul etmiyor ve gebelik sonlanıyor her kadında oluyor bu fakat kimileri anlamadan regli geçikti sanıyor

tülincim çok teşekkr ederim cnm ya allah razı olsun hayırlısı yatıyorum şimdilik belim ve karnım ağrıyo gelen yok bakalım daha hayırlısı bayada alıştırmıştık kendimizi ama bakalım tekrar sağol

yarını beklemeden herhangi bir hastahaneye gidip kandan baktır ben ikinci çizgiyi biraz silikte olsa görmüştüm hemen kandan baktırdım hamile oldumu anladım bence hemen yaptır bir gün bie geçmel bilmez yoksa

evet ya korkuyorum aslında az önce eşimde bi test daha getirmiş onu yaptım oda sonkullanması geçmiş ekran çıkmadı kan devam ediyo....

lütfen cidi konular bunlar ve espriyi kaldıramayabilirim......

espri yapmıyorum hayatımalsanaalsanasmile
konunun ciddiyetinin en az senin kadar farkındayım
benim anlayamadıgım durum bu denli ciddi iken neden doktor için yarını bekliyorsun?
bu gibi durumlarda değil 1 günün 1 saatin bile çok ciddi önemi varCADIARZU

evet ya korkuyorum aslında az önce eşimde bi test daha getirmiş onu yaptım oda sonkullanması geçmiş ekran çıkmadı kan devam ediyo....

kan testi özel hastahanelerde 50 lira civarında ben 47 liraya yaptırmıştım eğer durumun müsaitse yaptır bence en aından hamileysen hemen doktora gidersin kanama olması hamilelikte pek iyi değil diye biliyorum

gelen kan adet kanımmış:( üzüldüm sağlık ocağına gittim öle dedi:( bugun adet olmuşsam yumurtlama günüm ne gün???

gelen kan adet kanımmış:( üzüldüm sağlık ocağına gittim öle dedi:( bugun adet olmuşsam yumurtlama günüm ne gün???

11 ekim 15 ekim arasında denemelerinizi sıklaştırın buzaman aralığında şansın daha yüksekmiş yani adet başlangıcından 14 gün sayıyorsun 4-5 gün içinde yumurtlama olması daha yüksek ihtimal bişey daha söyliyeyim hergün yapman şart değil ama gün aşırı olsun en azından çünki sperm kadın vicudunda iki gün yaşayabiliyormuş en kısa zamanda olsun istiyorsan bide böyle dene inşallah olur ben ikinci ayımda hamile kalmıştım sende önümüzdeki ay hamiş olursunda aramıza katılırsın belki

selam kızlar hayırlı aaksamlar. arkadaslar bende sızınle bırsey paylasmak ıstıoyrum 2 senelık evlıyım son 1 bucuk aysır korunmuyoruz ve cookkk bebıs ıstıyoruz sızın gıbı:)
sey ddıııcem yanı. sımdı ben duzenlı adet goruyorum her ayın 14ü yada 13ü.
yalnızca bu ay 19unda oldu 6 gunluk bır gecıkme ıle. son ıkı gundurde kasık bolgemde bı yogunluk var ara sıra bır kalıp halınde bırsey dolanıyor gıbı oluyo ıcerde.agrı oluyo cok az.
bende doktorda alttan muayene oldum mecburen ne var dıye baktı.
mantar var dedı fitil ıkı tane hap ve krem vardı.
sozun kısası muayenden geldıkten sonra ve sırasında bısı olmadı ama az once hafıf bır kanama gıbı kahve bır akıntı oldu.
sızce ne olabılır. boyle bırsey yasayan varmı aranızda yada sunu sorayım mantar olup hamıle olan zarar goren varmı ılacı bır hasar olustururmu acaba kulansam ne dıonuz yahu

hamıle kalmadan evvel doktorunuza gıdıp vucudunuzu hamılelık ıcın hazırlamalıydınız..nıtekım mantar...bır arkadasım sızın gıbı hamıle kaldı..bebiş için doktora gıttıgınde doktor soylemıs keske bebek ıstemeye karar verdıgınız de gelıp kontrolden gecseydınız oylekı hamılelıgınız daha kolay ve rahat gecerdı dıye..arkadasımın cok akıntısı olmus sebebıde bu mantar yuzunden..kasıntı da cabası..hamıleleık esnasında onu cok zorladıgını ve agrı yaptıgını bılıyorum ve bu yaklasık 3 4 ay surdu.

hamıle degılım ben zaten sadece soruyorum acaba boyle olan varmı yada mantar baslangıcı varsa nasıl oldu dıye

Back
X