hamilemiyimm bu sefer olsun artık

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864
adetime 2 gün var test bu sekilde

Eklentiler

• 20150330_220348.jpg
    20150330_220348.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 315
Gordumm vallqaaa.. Çookkk silik 2. Çizgi. Benm 2. Gebeliğimde de aynenn boyleydii.. Bence hemn bi hastaneye git

o zaman gözün aydın canım hamilesin bence yarın kan ver muhtemelen 50 civarı çıkar değerin :)
inşallah, cok teşekkür ederim. Dr. 1 hafta sonra gidicem.Kan testi pozitif olsa bile sonrasinda kimyasal gebelik olabiliyor.Doktorum adet tarihin 1 hafta gecince gel birdahaki sefere dedi :KK43:

inşallah, cok teşekkür ederim. Dr. 1 hafta sonra gidicem.Kan testi pozitif olsa bile sonrasinda kimyasal gebelik olabiliyor.Doktorum adet tarihin 1 hafta gecince gel birdahaki sefere dedi :KK43:
Cizgi goruluyor cnm hayorli olsun . Kanda pozitif olsa bile kimyasal olabiliyor dedin biraz acsana merak ettim

bende 2 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim o nedenle bu sefer ilk 4 ay kimselere soylemeyi düşünmüyorum, tabi eger hamileysem...
canimm bende pıhtılaşma çıktk ama o yuzden duşuklerim var. Sen baktrdın mı. Eğer pıhtılaşman varsa ve iğne kullanmazsan bunuda kaybedebilirsin allh korusun

Cizgi goruluyor cnm hayorli olsun . Kanda pozitif olsa bile kimyasal olabiliyor dedin biraz acsana merak ettim
Canim ben pozitif testi gorür gormez dr. kostum kese gorünmedi ve 10 gün sonra normal adet oldum ve beta hcg düstü o nedenle artik pek sevinemiyorum.Dr. kimyasal gebelik gecirdin dedi ve ben cok uzuluzulmüstüm bu 4. deneme artik ne olur bilmiyorum

Canim ben pozitif testi gorür gormez dr. kostum kese gorünmedi ve 10 gün sonra normal adet oldum ve beta hcg düstü o nedenle artik pek sevinemiyorum.Dr. kimyasal gebelik gecirdin dedi ve ben cok uzuluzulmüstüm bu 4. deneme artik ne olur bilmiyorum
Adetin kac gun grcmisti ? Cok sordum ama insan korkuyor kusura bakma ben adetime 4 gun kala ogrendim suan adetim 5 gun gecti adet gunu doktora gitmistim.kesebikin 2 hafta sonra gel dedi ya iyi dusunelim iyi olsu. Tabide neden olurmus bu kimyasal peki ? 4 tane deneme demissin ?

Adetin kac gun grcmisti ? Cok sordum ama insan korkuyor kusura bakma ben adetime 4 gun kala ogrendim suan adetim 5 gun gecti adet gunu doktora gitmistim.kesebikin 2 hafta sonra gel dedi ya iyi dusunelim iyi olsu. Tabide neden olurmus bu kimyasal peki ? 4 tane deneme demissin ?

adetim 10 gün geciktikten sonra adet oldum ve dr. kimyasal gebelik olduğunu söyledi.Dilersen google'dan kimyasal gebelik yazıp bu konuyu araştırabilirsin ama sadece moralin bozulur ve belkide boşu boşuna üzülürsün.Şimdilik akışına bırak derim canım

adetim 10 gün geciktikten sonra adet oldum ve dr. kimyasal gebelik olduğunu söyledi.Dilersen google'dan kimyasal gebelik yazıp bu konuyu araştırabilirsin ama sadece moralin bozulur ve belkide boşu boşuna üzülürsün.Şimdilik akışına bırak derim canım
Okudum demin cnm :KK43: allah birdaha gostermesin ben hani dojtor sana nedne soyledimi diye sormak istedim aslinda vucut yapiyor ce nedenleri varya

bunlarda sırasıyla dünden beri yaptigim testler.En alttaki bu sabah daha doğrusu daha tam sabah olmadan yaptiğım

Eklentiler

• 20150331_031726.jpg
    20150331_031726.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 127
X