- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer 5 dakika içinde çıktıysa var canım. ama zaman geçtikten sonra çıktıysa ümitlenme. inşallah vardır ben de görüyorum silik çizgiyi :)adetime 2 gün var test bu sekilde
dr. bir hafta sonra gidicem gecen sefer kimyasal gebelik yasadim bu sefer biraz beklemek istiyorum. İnsallah bende sizin gibi hamileyimdir.Gordumm vallqaaa.. Çookkk silik 2. Çizgi. Benm 2. Gebeliğimde de aynenn boyleydii.. Bence hemn bi hastaneye git
evet hemen cikti bekledikcede koyulasti fotoda tam belli olmuyor ama suan elimde ve direkt hafif pembemsi bir çizgi görüyorumeğer 5 dakika içinde çıktıysa var canım. ama zaman geçtikten sonra çıktıysa ümitlenme. inşallah vardır ben de görüyorum silik çizgiyi :)
o zaman gözün aydın canım hamilesin bence yarın kan ver muhtemelen 50 civarı çıkar değerin :)evet hemen cikti bekledikcede koyulasti fotoda tam belli olmuyor ama suan elimde ve direkt hafif pembemsi bir çizgi görüyorum
malesef biz hamile değiliz 2 kereduşuk yaptım ben.. İnşllhbiz senin gibi hamileyizdr. bir hafta sonra gidicem gecen sefer kimyasal gebelik yasadim bu sefer biraz beklemek istiyorum. İnsallah bende sizin gibi hamileyimdir.
inşallah, cok teşekkür ederim. Dr. 1 hafta sonra gidicem.Kan testi pozitif olsa bile sonrasinda kimyasal gebelik olabiliyor.Doktorum adet tarihin 1 hafta gecince gel birdahaki sefere dedio zaman gözün aydın canım hamilesin bence yarın kan ver muhtemelen 50 civarı çıkar değerin :)
bende 2 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim o nedenle bu sefer ilk 4 ay kimselere soylemeyi düşünmüyorum, tabi eger hamileysem...malesef biz hamile değiliz 2 kereduşuk yaptım ben.. İnşllhbiz senin gibi hamileyiz
Cizgi goruluyor cnm hayorli olsun . Kanda pozitif olsa bile kimyasal olabiliyor dedin biraz acsana merak ettiminşallah, cok teşekkür ederim. Dr. 1 hafta sonra gidicem.Kan testi pozitif olsa bile sonrasinda kimyasal gebelik olabiliyor.Doktorum adet tarihin 1 hafta gecince gel birdahaki sefere dedi
canimm bende pıhtılaşma çıktk ama o yuzden duşuklerim var. Sen baktrdın mı. Eğer pıhtılaşman varsa ve iğne kullanmazsan bunuda kaybedebilirsin allh korusunbende 2 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim o nedenle bu sefer ilk 4 ay kimselere soylemeyi düşünmüyorum, tabi eger hamileysem...
Canim ben pozitif testi gorür gormez dr. kostum kese gorünmedi ve 10 gün sonra normal adet oldum ve beta hcg düstü o nedenle artik pek sevinemiyorum.Dr. kimyasal gebelik gecirdin dedi ve ben cok uzuluzulmüstüm bu 4. deneme artik ne olur bilmiyorumCizgi goruluyor cnm hayorli olsun . Kanda pozitif olsa bile kimyasal olabiliyor dedin biraz acsana merak ettim
Adetin kac gun grcmisti ? Cok sordum ama insan korkuyor kusura bakma ben adetime 4 gun kala ogrendim suan adetim 5 gun gecti adet gunu doktora gitmistim.kesebikin 2 hafta sonra gel dedi ya iyi dusunelim iyi olsu. Tabide neden olurmus bu kimyasal peki ? 4 tane deneme demissin ?Canim ben pozitif testi gorür gormez dr. kostum kese gorünmedi ve 10 gün sonra normal adet oldum ve beta hcg düstü o nedenle artik pek sevinemiyorum.Dr. kimyasal gebelik gecirdin dedi ve ben cok uzuluzulmüstüm bu 4. deneme artik ne olur bilmiyorum
Adetin kac gun grcmisti ? Cok sordum ama insan korkuyor kusura bakma ben adetime 4 gun kala ogrendim suan adetim 5 gun gecti adet gunu doktora gitmistim.kesebikin 2 hafta sonra gel dedi ya iyi dusunelim iyi olsu. Tabide neden olurmus bu kimyasal peki ? 4 tane deneme demissin ?
Okudum demin cnm allah birdaha gostermesin ben hani dojtor sana nedne soyledimi diye sormak istedim aslinda vucut yapiyor ce nedenleri varyaadetim 10 gün geciktikten sonra adet oldum ve dr. kimyasal gebelik olduğunu söyledi.Dilersen google'dan kimyasal gebelik yazıp bu konuyu araştırabilirsin ama sadece moralin bozulur ve belkide boşu boşuna üzülürsün.Şimdilik akışına bırak derim canım
nedenini söylemedi canım aslında bazı testler verdi yaptırmam için ama ben artık bu işlerden çok sıkıldığım için yaptırmadımOkudum demin cnm allah birdaha gostermesin ben hani dojtor sana nedne soyledimi diye sormak istedim aslinda vucut yapiyor ce nedenleri varya
Senin sebep ne canım benim de aynı 2 kürtaj bir kimyasal. Inşallah hamilesindir bu arada :)bende 2 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim o nedenle bu sefer ilk 4 ay kimselere soylemeyi düşünmüyorum, tabi eger hamileysem...
gördüm canım gördümmm çok ince bir çizgi çok yeni sanırım dikkat et kendineadetime 2 gün var test bu sekilde