Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buyuk ihtimalle. Ilk haftalar oldugu icin silik cikmis. Bende de oyledi
Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah vardırEvet buyuk ihtimalle. Ilk haftalar oldugu icin silik cikmis. Bende de oylediEn yakin zamanda hastneye ya da saglik ocaginda mutlaka testinizide yaptirabilirsin
Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah va
Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah var
Cok gecmis olsun herseyin hayirlisi. Bi kac gun sonra tekrar alip yapin isterseniz yine aynisi olursa mutlaka saglik ocagina gidin bence bir de baska belirtileriniz var mi onu sorucaktim bulanti gibiSonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah vardır![]()
Hayır bende ilk gebelikte de bulantım yoktu bundada yok sanırım ama assiri uyuyorum 11 de uyanıyorum sabah uykuya doyamıyorum ilk gebeliktede çok uyurdumCok gecmis olsun herseyin hayirlisi. Bi kac gun sonra tekrar alip yapin isterseniz yine aynisi olursa mutlaka saglik ocagina gidin bence bir de baska belirtileriniz var mi onu sorucaktim bulanti gibi
Evet belirtileri arasinda var dedigim gibi bi kac gun sonra yine test yapin evde yine aynisi cikarsa saglik ocagina yaptirin derimHayır bende ilk gebelikte de bulantım yoktu bundada yok sanırım ama assiri uyuyorum 11 de uyanıyorum sabah uykuya doyamıyorum ilk gebeliktede çok uyurdum
Az önce erken gebelik testi yaptım çıkmadıEvet belirtileri arasinda var dedigim gibi bi kac gun sonra yine test yapin evde yine aynisi cikarsa saglik ocagina yaptirin derim![]()
Sanirim hamile kalmak istiyosunuzAz önce erken gebelik testi yaptım çıkmadıbakalım bı kaç gün daha bekliyeyim testte de bozukluk olabiliyor
O şekil yapiyorum ve aynı zamanda doktorun tedavi altındayım bekliyorumSanirim hamile kalmak istiyosunuzmutlaka yumurtlama doneminde iliskiye girin ve altinizda yastik alin ve is bitince hemen kalkmamyin bacaklariniz havada bi 5 7 dk durun