Hamilemiyimm kizlarr

Tebrikler var görünüyor, tekrarlayıp koyulasmasini takip edin, sonra tahlil falan yaptirirsiniz erkenden gitmenizin bir yarari olmaz kese bebek falan görünmeyebilir, inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Evet buyuk ihtimalle. Ilk haftalar oldugu icin silik cikmis. Bende de oyledi En yakin zamanda hastneye ya da saglik ocaginda mutlaka testinizide yaptirabilirsin
Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah vardır

Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah va

Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah var

Sonradan dağılmış gibi oldu ama bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimi 4 aylik kaynettim kalp atışı durdu inşallah vardır
Cok gecmis olsun herseyin hayirlisi. Bi kac gun sonra tekrar alip yapin isterseniz yine aynisi olursa mutlaka saglik ocagina gidin bence bir de baska belirtileriniz var mi onu sorucaktim bulanti gibi

Cok gecmis olsun herseyin hayirlisi. Bi kac gun sonra tekrar alip yapin isterseniz yine aynisi olursa mutlaka saglik ocagina gidin bence bir de baska belirtileriniz var mi onu sorucaktim bulanti gibi
Hayır bende ilk gebelikte de bulantım yoktu bundada yok sanırım ama assiri uyuyorum 11 de uyanıyorum sabah uykuya doyamıyorum ilk gebeliktede çok uyurdum

Hayır bende ilk gebelikte de bulantım yoktu bundada yok sanırım ama assiri uyuyorum 11 de uyanıyorum sabah uykuya doyamıyorum ilk gebeliktede çok uyurdum
Evet belirtileri arasinda var dedigim gibi bi kac gun sonra yine test yapin evde yine aynisi cikarsa saglik ocagina yaptirin derim

Az önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı bakalım bı kaç gün daha bekliyeyim testte de bozukluk olabiliyor
Sanirim hamile kalmak istiyosunuz mutlaka yumurtlama doneminde iliskiye girin ve altinizda yastik alin ve is bitince hemen kalkmamyin bacaklariniz havada bi 5 7 dk durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…