Hamilemiyimm sizce

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Arkadaşlar merhaba.. Ben adetime 6 gün kala kan verdim gebelik testi için sonuç 1.44 çıktı 3 gün snra tekrarladım testi yani adetime 3 gün kala bu kez 1.49 çıktı buqün adet olmam lazımdı ama olmadım sizce tekrar yapmalı mıyım test🙄 gerçi normalde de adetim hep gecikiyo sizce gebelik var mı ?

Arkadaşlar merhaba.. Ben adetime 6 gün kala kan verdim gebelik testi için sonuç 1.44 çıktı 3 gün snra tekrarladım testi yani adetime 3 gün kala bu kez 1.49 çıktı buqün adet olmam lazımdı ama olmadım sizce tekrar yapmalı mıyım test🙄 gerçi normalde de adetim hep gecikiyo sizce gebelik var mı ?
Değerler çok düşük kuzum 2 günde bir iki katı olmalı diye biliyorum 🙏 beklenen adet tarihinden sonra bir kez daha yap inşallah umarım hamilesindir 🌼

Adetin geçince bir daha yap şuanlık yok görünüyor beş üzeri gebelik diyorlar

Adetin 3 4 gün geçtikten sonra bir daha yaptır ama bence gebelik yok gibi.. İnşallah vardır 🙏🏼

Back
X