Hamilemiyimm sizinde başınıza geldi mi ?????????

kelebekk07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
7
1
1
28
Adetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???

Adetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???
Regl geçtikten sonra çıkmadıysa sonuç negatif olabilir. Olsaydı 6. gün mutlaka çıkardı. İsterseniz tekrar test yapın.

İnşallah vardır benimde bi keresinde 18gün geçmişti ozaman korunuyorduk doktora gittim hormon test felan filan yapıldı herşey normaldi hava değişiminden stresten olabilir demişti ilk defa başıma gelmişti

Merhaba benimde son adet tarihim 10 Temmuz 3 Ağustos tan beri hafif kahverengi akıntım geliyor 9 ya da 10 Ağustos‘ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen hafta tes yaptım bugün de test yaptım ve direkt negatif tek çizgi çıktı gebelik değilse ne olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı cevaplarsınız çok sevinirim

Back
X