- 7 Ağustos 2023
- 7
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi kelebekk07
Adetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmek istemem benim geçen ay 11 gün gecikti negatifti ve adet oldum inşallah sizde vardır
Ciddi misiniz yarın için randevu almıştımSizi üzmek istemem benim geçen ay 11 gün gecikti negatifti ve adet oldum inşallah sizde vardır olmazsınız
Regl geçtikten sonra çıkmadıysa sonuç negatif olabilir. Olsaydı 6. gün mutlaka çıkardı. İsterseniz tekrar test yapın.Adetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???
Regl geçtikten sonra çıkmadıysa sonuç negatif olabilir. Olsaydı 6. gün mutlaka çıkardı. İsterseniz tekrar test yapın.Kan testi için Yarına randevu aldım
Sabah test yapın negatifse kan vermenize gerek yok bence. Testler çok hassas benim hcg 7 iken bile göstermişti.Ciddi misiniz yarın için randevu almıştıminşallah
![]()
Evet bazen en fazla bir iki gün sarkma oluyor o kadarNormalde düzenli mi adetleriniz?
O zaman doktora gidin bence. Neden gecikmiş bir baksın. Belki kanda beta hcg değerinize de bakar.Evet bazen en fazla bir iki gün sarkma oluyor o kadar
Yarın için randevu aldım inşallah hamileyimdirO zaman doktora gidin bence. Neden gecikmiş bir baksın. Belki kanda beta hcg değerinize de bakar.
İnşallah güzel haberler verirsiniz:))Yarın için randevu aldım inşallah hamileyimdir![]()
İnşallahYarın için randevu aldım inşallah hamileyimdir![]()
İnşallah vardır benimde bi keresinde 18gün geçmişti ozaman korunuyorduk doktora gittim hormon test felan filan yapıldı herşey normaldi hava değişiminden stresten olabilir demişti ilk defa başıma gelmiştiAdetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???
İnşallah hamilesinizdir bize de haber verin mutlakaYarın için randevu aldım inşallah hamileyimdir![]()
Canım bazen gecikebiliyor.Adetim 10 gün gecikti 6.günde test yaptım ama negatif çıktı bugün 10.gün heyecanlanmak istemiyorum sizinde başınıza geldi mi fikriniz nedir???