Hemde baya yoldaKızlarr bebiş yolda değilmi
Devlete gittim kan değerime baktı direk utrasona aldı kesem oluşmuş 6hftalık hamileyim kanda çıkmamış hafta falanAdetin kaç gün geçti canım? Bir de kan tahlili yaptırdıysan değerin ne kadar? Bebek hemen görünmeye biliyor hele devlet hastanesine gittiysen cihazları berbat
Devlete gittim kan değerime baktı direk utrasona aldı kesem oluşmuş 6hftalık hamileyim kanda çıkmamış hafta falan
Sölemediler sonuç direk doktora gittigi için doktor drek utrasona soktu beni 8mm kese oluşmuş dedi 10gün folik asit verdi kullancakmışım gebelik olmaya bilir dediKanda beta hcg değeri ne kadar çıktı peki? En az 5 olması lazım hamile sayılman için. Hafta olarak sormuyorum değer olarak soruyorum canım.
Kanda idrarda hamilelik var kesede var ama knda hafta olarak yok kese var biKanda beta hcg değeri ne kadar çıktı peki? En az 5 olması lazım hamile sayılman için. Hafta olarak sormuyorum değer olarak soruyorum canım.
Sölemediler sonuç direk doktora gittigi için doktor drek utrasona soktu beni 8mm kese oluşmuş dedi 10gün folik asit verdi kullancakmışım gebelik olmaya bilir dedi
Karnımdan baktı dün gittim kan verdim bugunde böyle birşey geldi kanda hamilelik var haftası gözükmüyormuş kese var bebek yok dedi bide bakmasıyla çekmesi bir olduKese 3 binli değerlerde görünüyor o yüzden soruyorum. İnternetten filan bakabiliyor musun sonuçlara? Bir de ultrasonla karnından mı baktı vajinal mı baktı? Bazen karından görünmese bile vajinal ultrasonda görünüyor.
İstersen yarın bir de özel hastaneye git canım.
Karnımdan baktı dün gittim kan verdim bugunde böyle birşey geldi kanda hamilelik var haftası gözükmüyormuş kese var bebek yok dedi bide bakmasıyla çekmesi bir oldu
Gittigim devlet hastanesinede birton para ödedim güvencem yok die gözükmüyormuş çok üzüldüm zaten hissedemiyordum onuUğraşmak istememiş belli ki. Maddi durumun varsa doğru düzgün bir hastaneye git. Boş yere kendini üzüp bebeğine de olumsuz enerji gönderme :)
Gittigim devlet hastanesinede birton para ödedim güvencem yok die gözükmüyormuş çok üzüldüm zaten hissedemiyordum onu
Canim sakin ol hamile gibi gorunuyorsun degerinde 5000lerde bnim 800lerde kesem gorundu ama karin ultrasonuyla degil vajina ultrosonuyla gec dollenme olmus olabilir ben 7 haftalik hamileyim hala karindan gorunmuyor vajina yoluyla kalp atisini gorebildik endiselenme ayrica devlet hastanelerinde hamile oldugun anda senden hicbir ucret talep edemezler ucret aldilarsa bile geri odemek zorundalar. Sen baska bir hastanede kadin dogumcuya gorun eminim bebisin karninda suanda canim kendini uzme benceBu test sonucuymuş netten aldım
İnşallah öyledr çok istiyorum ya güvencem olmadıgı için ödedim doktor çok karamsar konuştu ama gebelik yok die sanırımCanim sakin ol hamile gibi gorunuyorsun degerinde 5000lerde bnim 800lerde kesem gorundu ama karin ultrasonuyla degil vajina ultrosonuyla gec dollenme olmus olabilir ben 7 haftalik hamileyim hala karindan gorunmuyor vajina yoluyla kalp atisini gorebildik endiselenme ayrica devlet hastanelerinde hamile oldugun anda senden hicbir ucret talep edemezler ucret aldilarsa bile geri odemek zorundalar. Sen baska bir hastanede kadin dogumcuya gorun eminim bebisin karninda suanda canim kendini uzme bence
Canm ösmaCanim sakin ol hamile gibi gorunuyorsun degerinde 5000lerde bnim 800lerde kesem gorundu ama karin ultrasonuyla degil vajina ultrosonuyla gec dollenme olmus olabilir ben 7 haftalik hamileyim hala karindan gorunmuyor vajina yoluyla kalp atisini gorebildik endiselenme ayrica devlet hastanelerinde hamile oldugun anda senden hicbir ucret talep edemezler ucret aldilarsa bile geri odemek zorundalar. Sen baska bir hastanede kadin dogumcuya gorun eminim bebisin karninda suanda canim kendini uzme bence
ama benm yerleşme kanaması bile erkenden olduCanim sakin ol hamile gibi gorunuyorsun degerinde 5000lerde bnim 800lerde kesem gorundu ama karin ultrasonuyla degil vajina ultrosonuyla gec dollenme olmus olabilir ben 7 haftalik hamileyim hala karindan gorunmuyor vajina yoluyla kalp atisini gorebildik endiselenme ayrica devlet hastanelerinde hamile oldugun anda senden hicbir ucret talep edemezler ucret aldilarsa bile geri odemek zorundalar. Sen baska bir hastanede kadin dogumcuya gorun eminim bebisin karninda suanda canim kendini uzme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?