Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dunku iliskiden demedim.zaten daha oncede 2 kere oldu yazdim oraya da tam okumamissiniz demekkiİlişkiden sonra kan geldiyse tahriş olmuştur ya da tam ıslanmadan ilişkiye başlamışsınızdır. Dünkü ilişkiden zaten çat diye hamile kalamazsınız yerleşme kanaması gibi bi şeyden şüphelendiyseniz
Doğru düzgün korunmuyosunuz demekki, her zaman hamile olma ihtimaliniz var. Ayrıca cümlenizi düzgün yazmamışsınız noktanız virgülünüz yok orange’ın yanlış anlaması çok normalYok dunku iliskiden demedim.zaten daha oncede 2 kere oldu yazdim oraya da tam okumamissiniz demekki
Ben normal bi sekilde anlattim anlayip anlamamasi onun sorunu dogru duzgun korunmasaydim kizimin ustunden kac kez hamile kalirdim bunuda belirteyim esimin kullandigi prezervatif adiyse benim bunda sucumda yok zatenDoğru düzgün korunmuyosunuz demekki, her zaman hamile olma ihtimaliniz var. Ayrıca cümlenizi düzgün yazmamışsınız noktanız virgülünüz yok orange’ın yanlış anlaması çok normal
Biz ne bilelim kızınız olduğunu ne kadar saldırgansınız,siz daha önce de yazdınız yine anlaşılmayacak şekildeBen normal bi sekilde anlattim anlayip anlamamasi onun sorunu dogru duzgun korunmasaydim kizimin ustunden kac kez hamile kalirdim bunuda belirteyim esimin kullandigi prezervatif adiyse benim bunda sucumda yok zaten
Merhabalar dün iliskiden.sonra hafif pembe bi sekilde kan geldi ama az surdu normalde esim korunuyo ama aksam.icime kacti bundan daha oncede ayni sey oldu adetimede 2 gün var supheleniyorumda kendimden acaba olabilirmi
Yok dunku iliskiden demedim.zaten daha oncede 2 kere oldu yazdim oraya da tam okumamissiniz demekki
Hanımefendicim başta ilişkiden sonra kanama oldu dediyseniz buradan anlaşılan şey ilişki odaklıdır. Yerleşme kanaması soruyorsanız dünkü ilişkinizi ve ilişkinizin hemen peşine yaşadığınız kanamayı anlatmanıza gerek yoktu, yerleşme kanamasının ilişkiyle bir bağı yok çünkü. Pardon siz çok doğru anlatmışsınız ben anlamamışımBen normal bi sekilde anlattim anlayip anlamamasi onun sorunu dogru duzgun korunmasaydim kizimin ustunden kac kez hamile kalirdim bunuda belirteyim esimin kullandigi prezervatif adiyse benim bunda sucumda yok zaten
Biz ne bilelim kızınız olduğunu ne kadar saldırgansınız,siz daha önce de yazdınız yine anlaşılmayacak şekilde
Ben daha bugun uye oldum nerden biliyosun daha oncede yazdigimi resmen salliyosunBiz ne bilelim kızınız olduğunu ne kadar saldırgansınız,siz daha önce de yazdınız yine anlaşılmayacak şekilde