• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hamilemiyimm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok çok tebrik ederim senin adına çok sevindim. Daha bu geçen günlerde konuşmuştuk kürlerle ilgili hatta bizim değerler aşağı yukarı aynı demiştin. Valla hepimize umut oldun hatta hatırlarsan doktor bize direk mikroenjeksiyon önermişti de sen kürleri deneyin demiştim. İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tekrar çok tebrik ederim darısı başımıza inşş. Kısa sürede biz de burdan mutlu haberi paylaşırız umarım.

evet hatırladım :) darısı başına canım inşallah umudunu kaybetme kesinlikle kürlere devam et, gnc den arginmaxı da alın mutlaka günde 6 taneye kadar içebilir eşin, yan etkisi hiç yok, bende sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum :)

herkese çok çoookk teşekkür ederim, Allah bebek isteyen herkese bu mutluluğu en kısa zamanda tattırsın inşallah, öpüyorum hepinizi :))))

evet hatırladım :) darısı başına canım inşallah umudunu kaybetme kesinlikle kürlere devam et, gnc den arginmaxı da alın mutlaka günde 6 taneye kadar içebilir eşin, yan etkisi hiç yok, bende sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum :)

Çok teşekkürler, buarada doktor bize coenzim q10 önermişti 200 mg günde 2 tane, bi de evikap ve trental verdi şimdilik onları kullanıyor eşim bitince argünmax'a da bakarım olmazsa kaç mg dı?, aynı zamanda keçi boynuzuna devam ediyoruz, bi de şu senin baldan yapmayı düşünüyorum sen polen ve arı sütünü aktardan alıp evde mi karıştırdın? ben bal, polen ve poripolisi karışım halinde gördüm geçenlede fer markaydı sanırım bir arkadaşım eşimle birlikte yedik demişti o de kısa sürede hamile kaldı bal spermlere iyi gelmiş olabilir demişti umarım bizde de işe yarar..

helal olsun sana hayirli ugurlu olsun bebegin sabirli ol daha dokuz ay bekliycen,saglikla insallah canim tebrikler

yüce allah sizi hayal kırıklığına uğratmasın. çok duygulandım. hamileyiöm kelimesi kullanmak kadar güzel bişey olamaz bence. inşallah allah kucağına almayı nasip eder canım...

Çok teşekkürler, buarada doktor bize coenzim q10 önermişti 200 mg günde 2 tane, bi de evikap ve trental verdi şimdilik onları kullanıyor eşim bitince argünmax'a da bakarım olmazsa kaç mg dı?, aynı zamanda keçi boynuzuna devam ediyoruz, bi de şu senin baldan yapmayı düşünüyorum sen polen ve arı sütünü aktardan alıp evde mi karıştırdın? ben bal, polen ve poripolisi karışım halinde gördüm geçenlede fer markaydı sanırım bir arkadaşım eşimle birlikte yedik demişti o de kısa sürede hamile kaldı bal spermlere iyi gelmiş olabilir demişti umarım bizde de işe yarar..
Ben balin icine corekotuve tarcin kattim ilaveten arisutu ve polendevardi, evde yaptim bal iyi geliyor gercekten

Çok sevindim; Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı, güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah.. :nazar:

muzz inanamıyorum hamilesin çoooook sevindim arkadaşım ya... bir kişi daha kurtuldu varikosel topiğinden :32: hayırlı olsun canım ya gerçekten çok sevindim...bizi hemen unutma arada yaz olurmu

Son düzenleme:
muzy arkadaşım tam olarak neler yaptın?ne kadar süre ne miktarda?kaçıncı ayda hamile kaldın?biz de aynı dertten muzdaribiz ve ben 6 yıldır evliyim ve hiç çocuğum yok,2 kez tüp bebek de olmadı....nolur yazar mısın?belki de sen vesile olursun?.......

merhaba tekrar,

keçiboynuzu kürü ve bal, arı sütü poleni tarçın çörekotundan oluşan bir macun ile başladık, 1 ay boyunca sabah akşam içti, şeftali suyu ile karıştırdım daha ii oluyomuş tadı eşim öyle diyodu, sonra çakşır da ekledim onuda içti , bir de 3 hafta boyunca gnc arginmax içti günde 5 adet, ilaç bitmeden hamile kaldım bu arada keçiboynuzuna ve ballı macuna ilaveten havuç suyuda arada veriyodum

Back
X