hayırlısı olsun cnm allahım sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın
amin darısı tüm isteyenlerin başına :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnm allahım sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın
Çok çok tebrik ederim senin adına çok sevindim. Daha bu geçen günlerde konuşmuştuk kürlerle ilgili hatta bizim değerler aşağı yukarı aynı demiştin. Valla hepimize umut oldun hatta hatırlarsan doktor bize direk mikroenjeksiyon önermişti de sen kürleri deneyin demiştim. İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tekrar çok tebrik ederim darısı başımıza inşş. Kısa sürede biz de burdan mutlu haberi paylaşırız umarım.
evet hatırladım :) darısı başına canım inşallah umudunu kaybetme kesinlikle kürlere devam et, gnc den arginmaxı da alın mutlaka günde 6 taneye kadar içebilir eşin, yan etkisi hiç yok, bende sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum :)
Ben balin icine corekotuve tarcin kattim ilaveten arisutu ve polendevardi, evde yaptim bal iyi geliyor gercektenÇok teşekkürler, buarada doktor bize coenzim q10 önermişti 200 mg günde 2 tane, bi de evikap ve trental verdi şimdilik onları kullanıyor eşim bitince argünmax'a da bakarım olmazsa kaç mg dı?, aynı zamanda keçi boynuzuna devam ediyoruz, bi de şu senin baldan yapmayı düşünüyorum sen polen ve arı sütünü aktardan alıp evde mi karıştırdın? ben bal, polen ve poripolisi karışım halinde gördüm geçenlede fer markaydı sanırım bir arkadaşım eşimle birlikte yedik demişti o de kısa sürede hamile kaldı bal spermlere iyi gelmiş olabilir demişti umarım bizde de işe yarar..
yüce allah sizi hayal kırıklığına uğratmasın. çok duygulandım. hamileyiöm kelimesi kullanmak kadar güzel bişey olamaz bence. inşallah allah kucağına almayı nasip eder canım...
Amin insallah isteyen herkese Nasipp oldun dualarim sizinle
tebrik ediyorum muzzyyy,Allah sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin.