- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan 7 günüm var ama cikarmiinşallah hamilesndr canm belirtiler değişebiliyor kişiden kişiye biliyorsn hemen test yap bence
canım tam ben konu açacaktım sen açmışsın. bende aynı senin gibiyim 6 ay önce düşük yaptım son 4 aydır istiyoruz ama bir türlü olmuyor... Bu ay ben ailemin yanına gittim 3 hafta kaldım geriye geldim adetim yeni bitmişti geldiğimde hemen yaptık uzun zamandan beri görüşmüyoruz diye. sonra aralıklarla 2 güne bir yaptık. benim son bir haftadır gögüslerim çok hassas kasıklarımda batmalar ve seyreme var arada mide bulantım oluyor ama adetime tam 1 hafta var test yapsam çıkar mı ki?Merhaba arkadaşlar 6 ay once dusuk yaptim ve simdi iki aydir çocuk dusunuyoruz nasipse gecen ay bisey cikmadi fakat bunay kendimi tuhaf hissediyorum göğüslerimde fena halde hassasiyet var 3 yada 4 gundur ve adetime 9 gunum var sizce suphelenmelimiyim test yaparsam cikar mi
Cidden ayni durumdaymisiz☺ benimde kasiklarimda batmalar var sık idarara çıkamalrim da başladı. Kendimi biraz zor da olsa tutmaliyim çünkü çıkmazsa üzücü oluyor en azindan 3 yada 4 gun beklemeliyizcanım tam ben konu açacaktım sen açmışsın. bende aynı senin gibiyim 6 ay önce düşük yaptım son 4 aydır istiyoruz ama bir türlü olmuyor... Bu ay ben ailemin yanına gittim 3 hafta kaldım geriye geldim adetim yeni bitmişti geldiğimde hemen yaptık uzun zamandan beri görüşmüyoruz diye. sonra aralıklarla 2 güne bir yaptık. benim son bir haftadır gögüslerim çok hassas kasıklarımda batmalar ve seyreme var arada mide bulantım oluyor ama adetime tam 1 hafta var test yapsam çıkar mı ki?
evet canımda insan tutamıyor işte yaCidden ayni durumdaymisiz☺ benimde kasiklarimda batmalar var sık idarara çıkamalrim da başladı. Kendimi biraz zor da olsa tutmaliyim çünkü çıkmazsa üzücü oluyor en azindan 3 yada 4 gun beklemeliyiz
Aynenevet canımda insan tutamıyor işte ya
senin başka belirtin var mı canım
Cok aşırı duygusalim bu ara herseyi dert edebiliyorumm cok sinir bişey senin varmi cnmsenin başka belirtin var mı canım
ben her daim duygusalım canım ama dün bende farkettim eşim birşey söyledi normalde birlikte güldüğümüz birşey ama dün ağırıma gitti başladım ağlamaya acaba olabilir miCok aşırı duygusalim bu ara herseyi dert edebiliyorumm cok sinir bişey senin varmi cnm
evet bende ufak seylerden ağlayabiliyorumben her daim duygusalım canım ama dün bende farkettim eşim birşey söyledi normalde birlikte güldüğümüz birşey ama dün ağırıma gitti başladım ağlamaya acaba olabilir mi
Valla bilemiyecegim yaa eger sen kendini tutamayip test falan yaparsan benimle paylasabilirsen cok sevinirimevet bende ufak seylerden ağlayabiliyorum
eşimle konuşayım cnm o muhtemelen bekle diyecekValla bilemiyecegim yaa eger sen kendini tutamayip test falan yaparsan benimle paylasabilirsen cok sevinirim
Hmm hadi hayirlisi o zamn canim☺eşimle konuşayım cnm o muhtemelen bekle diyecek
ne yaptın canım test yaptın mıHmm hadi hayirlisi o zamn canim☺
Hayır yapmadim canim sen yaptinmine yaptın canım test yaptın mı
yok canım yapmadımHayır yapmadim canim sen yaptinmi