Hamilemiyimmm yardim lütfen!

elinay19

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.188
716
32
Merhaba arkadaşlar 6 ay once dusuk yaptim ve simdi iki aydir çocuk dusunuyoruz nasipse gecen ay bisey cikmadi fakat bunay kendimi tuhaf hissediyorum göğüslerimde fena halde hassasiyet var 3 yada 4 gundur ve adetime 9 gunum var sizce suphelenmelimiyim test yaparsam cikar mi

Bas donmelerin oluyor ani hereketlerimde onun haricinde asiri duygusallik basladi durup durup aglamak geliyor belli bellirsiz seyler için bilemiyorum yoksa yaniliyormuyum

Merhaba arkadaşlar 6 ay once dusuk yaptim ve simdi iki aydir çocuk dusunuyoruz nasipse gecen ay bisey cikmadi fakat bunay kendimi tuhaf hissediyorum göğüslerimde fena halde hassasiyet var 3 yada 4 gundur ve adetime 9 gunum var sizce suphelenmelimiyim test yaparsam cikar mi
canım tam ben konu açacaktım sen açmışsın. bende aynı senin gibiyim 6 ay önce düşük yaptım son 4 aydır istiyoruz ama bir türlü olmuyor... Bu ay ben ailemin yanına gittim 3 hafta kaldım geriye geldim adetim yeni bitmişti geldiğimde hemen yaptık uzun zamandan beri görüşmüyoruz diye. sonra aralıklarla 2 güne bir yaptık. benim son bir haftadır gögüslerim çok hassas kasıklarımda batmalar ve seyreme var arada mide bulantım oluyor ama adetime tam 1 hafta var test yapsam çıkar mı ki?

canım tam ben konu açacaktım sen açmışsın. bende aynı senin gibiyim 6 ay önce düşük yaptım son 4 aydır istiyoruz ama bir türlü olmuyor... Bu ay ben ailemin yanına gittim 3 hafta kaldım geriye geldim adetim yeni bitmişti geldiğimde hemen yaptık uzun zamandan beri görüşmüyoruz diye. sonra aralıklarla 2 güne bir yaptık. benim son bir haftadır gögüslerim çok hassas kasıklarımda batmalar ve seyreme var arada mide bulantım oluyor ama adetime tam 1 hafta var test yapsam çıkar mı ki?
Cidden ayni durumdaymisiz☺ benimde kasiklarimda batmalar var sık idarara çıkamalrim da başladı. Kendimi biraz zor da olsa tutmaliyim çünkü çıkmazsa üzücü oluyor en azindan 3 yada 4 gun beklemeliyiz

Cok aşırı duygusalim bu ara herseyi dert edebiliyorumm cok sinir bişey senin varmi cnm
ben her daim duygusalım canım :KK70: ama dün bende farkettim eşim birşey söyledi normalde birlikte güldüğümüz birşey ama dün ağırıma gitti başladım ağlamaya acaba olabilir mi :oops:

X