Hamilemiyimmm???

Evlimuutluuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
43
5
1
30
Kizzlarr yardımm edinn yaa ltfnn bir bilgisi olann varsa cevplasn mayıs 22 23 tarihinde yani dogurganligimin yüksek olduğu iki gün korunmasız ilişkimiz oldu eşimle. Ve ben 3 gün sonunda ertes hap kullandim fakat ilişkin üstünden geçen 10 gün sonra bel ve kasik ağrılarım çok şiddetli başladı neredeyse egilemiyorum belimden ve mide bulantilarim kusma da eşlik ediyor yani sıra. Şimdi aklıma takılan kısaca ben ertes hap kullanmış olmama rağmen hamile kalmış olabilirmy hemde dogurganligimin yoğun oldu dönem de etkisi olmamış olabilirmi ? Bilginiz var ise cvp verirmisiniztfnn :( :(

Ertesi gün hapını ilişkiden ne kadar kısa süre sonra kullanırsanız o kadar etkili olur. 3 gün sonra almışsanız hele ki doğurgan dönemde etkisi olmaz. Hatta doğurgan dönemde hemen alsanız da etki göstermeyebilir. Ama ilişkiden 10 gün sonra da gebelik belirtisi görülmez, testte çıkma ihtimali bile çok düşük. Bu belirtiler ya psikolojik ya ertesi gün hapının yan etksidir diye düşünüyorum. Ama gebe olma ihtimaliniz de var. Âdet gününüz geçerse test yapın.

kusma mide bulantısı 8. haftada başlıyor. seninki psikolojik bir durum bence. hangi akla hizmet 3 gün sonra ertesi gün hapı aldın acaba? hemen içmen lazımdı. hayırlısı olsun 2 hafta sonra test yap kesinleşir herşey

Ertesi gün hapını ilişkiden ne kadar kısa süre sonra kullanırsanız o kadar etkili olur. 3 gün sonra almışsanız hele ki doğurgan dönemde etkisi olmaz. Hatta doğurgan dönemde hemen alsanız da etki göstermeyebilir. Ama ilişkiden 10 gün sonra da gebelik belirtisi görülmez, testte çıkma ihtimali bile çok düşük. Bu belirtiler ya psikolojik ya ertesi gün hapının yan etksidir diye düşünüyorum. Ama gebe olma ihtimaliniz de var. Âdet gününüz geçerse test yapın

Ertesi gün hapını ilişkiden ne kadar kısa süre sonra kullanırsanız o kadar etkili olur. 3 gün sonra almışsanız hele ki doğurgan dönemde etkisi olmaz. Hatta doğurgan dönemde hemen alsanız da etki göstermeyebilir. Ama ilişkiden 10 gün sonra da gebelik belirtisi görülmez, testte çıkma ihtimali bile çok düşük. Bu belirtiler ya psikolojik ya ertesi gün hapının yan etksidir diye düşünüyorum. Ama gebe olma ihtimaliniz de var. Âdet gününüz geçerse test yapın.
Ertes gün hapını üçüncü gün akşamı aldım bir anlık dalgınlık işte eşim de erken olduğu söylüyor benim aklımı kurcalayan dogruganlik doneminde hem korunmasız ilişkimiz hemde ertes hap etkisi olup olmadığı? Test yapsam çıkmaz deyilmi adet günümü bekliycem ?

Ertesi gün hapını ilişkiden ne kadar kısa süre sonra kullanırsanız o kadar etkili olur. 3 gün sonra almışsanız hele ki doğurgan dönemde etkisi olmaz. Hatta doğurgan dönemde hemen alsanız da etki göstermeyebilir. Ama ilişkiden 10 gün sonra da gebelik belirtisi görülmez, testte çıkma ihtimali bile çok düşük. Bu belirtiler ya psikolojik ya ertesi gün hapının yan etksidir diye düşünüyorum. Ama gebe olma ihtimaliniz de var. Âdet gününüz geçerse test yapı

Ertes gün hapını üçüncü gün akşamı aldım bir anlık dalgınlık işte eşim de erken olduğu söylüyor benim aklımı kurcalayan dogruganlik doneminde hem korunmasız ilişkimiz hemde ertes hap etkisi olup olmadığı? Test yapsam çıkmaz deyilmi adet günümü bekliycem ?
Büyük ihtimalle çıkmaz daha. Âdet gününü bekleyin emin olursunuz

Hapi üçüncü gün aksami içtim işte. Kafamı kurcalayan tek nokta doğurganlık doneminde bu haplarin ne kadr etkili oluşu İnternet te okuduğum kadarıyla dogurganlik doneminde etkisi düşüyormuş artkk adet günümü bekliycem başka çarem yok yinede tesk ederim bilginize

Back
X