Hamilemiyimmm

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
543
230
53
27
Adet günüme 6 gün var dayanamadım test yaptım çünkü çok fazla gebelik belirtim vardı böyle silik belli belirsiz bi çizgi görüyorum ben ama fotoğrafa ne kadar yansıdı bilemiyorum aşırı halsizlik hali var birde mide yanması iştahım çok açık lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20220706_125559.webp
    IMG_20220706_125559.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20220706_125536.webp
    IMG_20220706_125536.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 113
Adet günüme 6 gün var dayanamadım test yaptım çünkü çok fazla gebelik belirtim vardı böyle silik belli belirsiz bi çizgi görüyorum ben ama fotoğrafa ne kadar yansıdı bilemiyorum aşırı halsizlik hali var birde mide yanması iştahım çok açık lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi ?
Teste göre negatif duruyor ama daha çok erken gününüz geçince tekrarlayın

Bence yarin sabah ilk idrarla ultra erken gebelik testi yap cikarsa onda cikar bunda negatif bence silik cizgi bile gozukmuyor canim malesef ben 9 gün kala ögrenmistim predictör ultra erken gebelik testiyle

Merhabalar adetim 20 gün oluyor bugünde erken gebelik testi yaptım fakt çok belisiz t çizgi kısmında bir cigi zikti bunu yaşayıp hamile olan varmı acaba 🥰

Adet günüm 3 gün geçmişti ki asla gecikmez bu akşam 7 gibi hafif pembemsi kanamam oldu ve bu saate kadar devam ediyor ayrıca az önce hafif kırmızılaştı sizce hamilemiyim

Back
X