P perilota Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 69 10 18 41 13 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #1 Arkadaşlar adetim 5 gün gecikti test yaptım Fakat negatif. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var ve akıntım çok fazla başka belirtim yok hamile olma ihtimalim var mı. Yarın sabaha kadar olmazsam kan testi vereceğim?
Arkadaşlar adetim 5 gün gecikti test yaptım Fakat negatif. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var ve akıntım çok fazla başka belirtim yok hamile olma ihtimalim var mı. Yarın sabaha kadar olmazsam kan testi vereceğim?
B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.273 133 13 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #2 Gerçekten gebelik yüzünden 5 gün gecikme olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Geç yumurtladığınız için regl gecikmiş olabilir.
Gerçekten gebelik yüzünden 5 gün gecikme olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Geç yumurtladığınız için regl gecikmiş olabilir.
P perilota Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 69 10 18 41 13 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #3 bernaayaz .!.: Gerçekten gebelik yüzünden 5 gün gecikme olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Geç yumurtladığınız için regl gecikmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde adet düzensizliğim yoktur 28-30 arası muhakkak olur ilk defa böyle bişiy oldu hayırlısı bakalım
bernaayaz .!.: Gerçekten gebelik yüzünden 5 gün gecikme olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Geç yumurtladığınız için regl gecikmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde adet düzensizliğim yoktur 28-30 arası muhakkak olur ilk defa böyle bişiy oldu hayırlısı bakalım
P Papatyam__321 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2023 823 155 33 35 29 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #4 perilota .!.: Normalde adet düzensizliğim yoktur 28-30 arası muhakkak olur ilk defa böyle bişiy oldu hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla... Sonuç ne canım
perilota .!.: Normalde adet düzensizliğim yoktur 28-30 arası muhakkak olur ilk defa böyle bişiy oldu hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla... Sonuç ne canım