hamilemiyimmm

serapaltunbas35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
8
0
36
İzmir
merhaba sizlere bişey sormak istiyorum.ekim ayının 11 inde adet geciktirici kullandım 5 gün ve ilaç bitti 17 ekimde regl oldum.o günden buyana hala regl olmadım.bir hafta önce test yaptım bişey çıkmadı.bu hafta doktora gidemedim.sizce bu gecikme gebelik belirtisimidir?

Regl geciktirici ilaçların bu tip düzensizliklere, döngü bozulmasına neden olduğunu duymuştum. Bu gecikme gebelik belirtisi olmayabilir. En iyi sonuç ultrasonda çıkar tabi..

doktora gitmeden önce kan testide yaptırabilirsin kan testinde hamileysen kesin çıkar

Slm.

Temmuz ayında tatilimiz nedeniyle 1 hafta kadar bende geciktirici kullanmıştım. Geciktiriciden sonra sonra çamaşır kirlenecek kadar regl oldum. Kesildi. Geciktirici sebebiyle dengem bozulmuştur diye düşünürek umursamadım. Daha sonraki günler hazımsızlık, keyifsizlik olunca şüpheye düştüm ve evde yapılan idrar testiyle çift çizgiyi gördüm.

Akabinde dr.a gittim. Ve 6 haftalık hamileliğim kesinleşti.

En basitinden evde sabahdan ilk idrarla bir test yap. aklında soru işareti kalırsa kandan yaptırır veya dr.a gidersin...

Allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…