ecem_duru Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2011 1 0 36 Şırnak 3 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecem_duru #1 slm arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.ben 3 ay önce bi düşük yaptım ocak 25 adet oldum ve hala adetim gelmedi acaba hamilemiyim.lütfen yardım edinnnnn
slm arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.ben 3 ay önce bi düşük yaptım ocak 25 adet oldum ve hala adetim gelmedi acaba hamilemiyim.lütfen yardım edinnnnn
_arzum_ :))) Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 1.184 0 316 İstanbul 3 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecem_duru #2 ecem_duru .!.: slm arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.ben 3 ay önce bi düşük yaptım ocak 25 adet oldum ve hala adetim gelmedi acaba hamilemiyim.lütfen yardım edinnnnn Genişletmek için tıkla... Canım adetin normalde gecikiyor muydu? Bence idrar testi yap. Hamile isen orda çıkar. Hadi bakalım hayırlısı
ecem_duru .!.: slm arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.ben 3 ay önce bi düşük yaptım ocak 25 adet oldum ve hala adetim gelmedi acaba hamilemiyim.lütfen yardım edinnnnn Genişletmek için tıkla... Canım adetin normalde gecikiyor muydu? Bence idrar testi yap. Hamile isen orda çıkar. Hadi bakalım hayırlısı