hamilemiyimmm

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
123
36
arkadaşlar benm baya bi süre oldu kasıklarımda ağrı var bıçak batması gibi...acile gittim ve doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi yüzde 65 gebe olma ihtimali var dedi...adet tarihim geldi ama adet olmDIM idrar testi yaptım negatif...ben şi mdi hamilemiyim değil miyim çok merak ediorum...bulantı göğüslerde şişlik ve siyahlaşma var

inşallah öyledir cnm bi kaç gün bekle ve test yap olmadı kan testi yaptır kasıkta ağrı ve batma bulantı bende de var bata 2 günüm kaldı inşallah hamileyizdir bize de haber ver sonucu tmm mı tatlım?

betahcg 4.74 çıktı yani varmış gebelik :)
Canim yanlis anlamada benim.gecen.aylarda birinde adetim 2 gun gecikti 5.68 cikti hcg ama hamilelik yok dediler ve ertesi gunde hasta oldm zaten hayirlisiysa olur insallah tabi ama adete yakin bu deger yukselebiliyormus adet olmassan 2 3 gun sonra testi tekrarla katladiysa deger ozaman hamilelik var denilebilir bildigim kadariyla Allahim hakkinda hayirlisini versin insallah

canım çok saol bilgilendridiğin için...sende belirti var mıydı peki gebelik belirtisi

canım idrar testi yaptım onda da çıktı... kan veim tekrar ebe kesin var bebek dedi

canım idrar testi yaptım onda da çıktı... kan veim tekrar ebe kesin var bebek dedi
Idrar testinde cikmasi da gebeligi gosterir. Masallah hayirli olsun. Insallah kan degeri de super katlamistir. Deger 1500 olmadan vajinal, 3000 olmadan da karindan ultrason ile keseyi goremezsin merak etme sakin.

Idrar testinde cikmasi da gebeligi gosterir. Masallah hayirli olsun. Insallah kan degeri de super katlamistir. Deger 1500 olmadan vajinal, 3000 olmadan da karindan ultrason ile keseyi goremezsin merak etme sakin.
evet canım zaten daha erken doktora gitmek için haftaya inş

canım idrarda çıktı gebelik...kan verdim tekrar katlar inş değerler

Kandaki artis cok guzel masallah. Allah saglikla kucagina almani nasip.etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…