Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bat a 5 gun var ve ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ama sag yumurtalik kismim cok agriyo sizce hamilemiyim yoksa daha erken mi
Arkadaslar bat a 5 gun var ve ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ama sag yumurtalik kismim cok agriyo sizce hamilemiyim yoksa daha erken mi
Ovulasyon testleri zaten 2. Çizgisi silik çıkiyo önemli olan iki çizgininde eşit renk olmasi o zaman yumurtlama var demektir.kucuk bisey daha gebeligimi ögrenmeden 2 hafta once sol yumurtaligmda şiddetli ağri oldu çatlama oldugunu düsünmştun ovulasyonda pozitf çıkmışti hamile kalmisim zaten 2 3 hafta kadar sonra ögrendim...