Hamilemiyimmmm Acaba

ayca0732

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
7
3
1
26
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim uzun süredir karın ağrım var 2 gündür ara ara midem bulanıyor göğüslerime dokununca hafif bir acı oluyor idrarımı yaparken hafif ağrı ve karnımda seyrime oluyor adetime daha 12 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapsam doğru sonuç verir mi ?

Daha 12 gün var yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız, mide bulantısı falan taa 6-7. Haftada başlar. Psikolojik büyük ihtimalle. Regliniz gecikene kadar yapmayın.

Daha 12 gün var yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız, mide bulantısı falan taa 6-7. Haftada başlar. Psikolojik büyük ihtimalle. Regliniz gecikene kadar yapmayın.
Teşekkür ederim çocuk düşüncemiz yoktu hamileliği kafamada takmadım o yüzden psikolojik olabileceği aklıma gelmedi

hiç hamile kalamadım ama burdan ve etraftan duyduklarıma göre adete 12 gün kala belirti yaşamanız pek muhtemel değil. başka sıkıntınız olabilir.

Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim uzun süredir karın ağrım var 2 gündür ara ara midem bulanıyor göğüslerime dokununca hafif bir acı oluyor idrarımı yaparken hafif ağrı ve karnımda seyrime oluyor adetime daha 12 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapsam doğru sonuç verir mi ?
Mide bulantısı için daha çok erken . 12 gün kala da testte çıkmaz. Adete 3 4 gün kalana kadar bekleyin bence. İnşallah hamilesinizdir

Bende öyle düşünüyorum bir kaç yerde okudum kanda belli olur diye aklıma şüphe düştü inşallah diyelim
Bizde 4 aydır deniyoruz. Normalde düzenli olan adetim denemeye başlayınca değişti. 2 ay önce sadece 2 3 gün oldu o da normaldenoldugundan az. Geçen ay da 10 gün geç oldu . Bu ay adetime 4 gün var . Goguslerim sisti ve uçları aciyor bazen genital bölgem zonkluyor. Sıcak basıyor geceleri uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkıyorum. Sol kasigimda baskı hissi oluyor ve kasiklarim solu dolu sanki . İnşallah hamilwyizdir .

Mide bulantısı için daha çok erken . 12 gün kala da testte çıkmaz. Adete 3 4 gün kalana kadar beklİnşallah hamilesinizdir
Bende öyle düşünüyorum bir kaç yerde okudum kolur diye aklıma şüphe düştü inşallah olur
Bizde 4 aydır deniyoruz. Normalde düzenli olan adetim denemeye başlayınca değişti. 2 ay önce sadece 2 3 gün oldu o da normaldenoldugundan az. Geçen ay da 10 gün geç oldu . Bu ay adetime 4 gün var . Goguslerim sisti ve uçları aciyor bazen genital bölgem zonkluyor. Sıcak basıyor geceleri uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkıyorum. Sol kasigimda baskı hissi oluyor ve kasiklarim solu dolu sanki . İnşallah hamilwyizdir .
İnşallah hamilesindir çok istiyorsun belli hayırlısı ne zamansa Allahım o zaman nasip etsin hepimize

Adetinze 6 gün veya 5 kala erken gebelik testi alabilirsiniz

Back
X