hamilemiyimmmm ?

jns3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
4
0
36
Sakarya
kızlar bana yardımcı olun 26 sında beta hcg baktırdım 125 çıktı pazar günü 94 pazartesi 76 çıktı son adet tarhm ise 16 şubat hiç kanamam yok ne oluooo anlamadım hamilemym?

cnm üzülme ama düşük olabilir aynısı olmuştum bende ama üzülme bak şimdi gene hamileyim 6 bitti çok şükür gayet saglıklı allah sana saglık wersin....

kızlar bana yardımcı olun 26 sında beta hcg baktırdım 125 çıktı pazar günü 94 pazartesi 76 çıktı son adet tarhm ise 16 şubat hiç kanamam yok ne oluooo anlamadım hamilemym?

canım duruma göre düşük yapıyor gibi duruyorsun:( bende yaşadım geçen ay umarım değildir

çok ilginç.. nezaman adet olman gerekiyordu peki.. ? 30-20altına düşünce adet olarak atılması gerekiyor.. yoksa müdahale edilmesi gerekecek.. onu da kesinlikle aspirasyon yöntemi ile yaptır canım.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

ama sayılarının yukselmesı gerektıgını bılıyorum yıne de yanlıs yonlendırme yapmak ıstemıyorum...

Sanırım düşük yapıyorsun...Biyokimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum...20 civarına geldiğinde kanaman başlayacaktır.
Çok geçmiş olsun.....

canım gecmiş olsun malesef dusuk yapıyorsun allahım en kısa zamanda hayırlı evletlarla mukafatlandırsın seni:(

yarın beta hcg ye tekrar baktırıcam düşerse değer düşük yapıcam mutlakaa amaa kanamamm ne zamn baslarrr hiç bi belirti yok ne olduğumuda sasırdım :(:(:41:

cnm kimyasal gebelik diyolar böle durumlara doktor bana anlatmıştı olabilir diye çok üzüldüm geçmiş olsun

cnm biyokımyasal gebelıktır uzulme bende gecırdım herkesın yasadıgı bısı yavas yava beta degerı duser ve kanama olur benım ılk 11 dı sonra 8 sonra 1 oldu.zaten 1 oldugu gun kanamam oldu.yanı gebe oldugumu adet olcam gun ogrenmıstım ve 5 gun sonra adet oldum.sakın uzulme herkes yasıyor.

Back
X