hamilemiyimmmm

sinememek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
32
19
3
30
Herkeze iyi geceler...
Yardiminiza ihtiyacim var adetime daha bir hafta var ama suan cok siddetli kasik ve bel agrisi cekiyorum sancinin yani sira arada birde kramp giriyor aniden ve birde sadece sag gogsumde aci var bunlar gebelik belirtisimi lutfen bilgilerinizi paylasirmisinizz

Olabilir ama sadece bunlardan hamilesin diyemeyiz ..Bekleyip test yapacaksın

Idrara sıkışık mısın ? O zaman dogru tahminde bulunabiliriz ancak.Burdan gorunen o kadar olur yani.

Olabilir de olmayabilir de. Sakin ol ve gerekli testleri yap zamanı gelince

Hamileykende boyle agrilar oluyo, ama adete yakinda oyle oluyo. Bilemedim ki, merakta ettim yaz ama sonucu buraya.insallah(anladigim istiyorsun) hamilesindir.

Hamileykende boyle agrilar oluyo, ama adete yakinda oyle oluyo. Bilemedim ki, merakta ettim yaz ama sonucu buraya.insallah(anladigim istiyorsun) hamilesindir.
Allah nasip ederse cok istiyorum tabi bi bebegim olsun ama insan isteyip bu konuya yonelince psikoljk olark herseyden supheleniyor sen yasadinmi gebelik

O ağrılar şimdi olmaz psikolojik olarak o ağrıları hissediyorsundur. Acele etme bebek geleceği zamanı bilir :)

Allah nasip ederse cok istiyorum tabi bi bebegim olsun ama insan isteyip bu konuya yonelince psikoljk olark herseyden supheleniyor sen yasadinmi gebelik
Iki cocugum var. Allah bagislasin. Ilk bir sene olmamisti benimde seni coook iyi anliyorum canim. Allah kalbine gore versin.

Iki cocugum var. Allah bagislasin. Ilk bir sene olmamisti benimde seni coook iyi anliyorum canim. Allah kalbine gore versin.
Allah bagislasin allah acilarini gostermesin benim daha bu 2. Ayim denemedeki ama insan sabredemio tabi ama allah ne zaman nasip ederse o zaman olur tabi hakkimda hayirlisi insallah

Hamileyseniz bile şimdiden ağrısı olmaz... İki günlük hamilelik ağrı yapsaydı dokuz aya bebekler profesyonel meslekleriyle doğardı hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin meleğiniz.. Stres yapmayın akışına bırakın gitsin...

Ben 25 gunde adet oluyorum yumurtlama tarihlerinde ilski oldu die tahmin ediyorum ve suan supheli iliskiden 12 gun gecti o yuzden bu supheler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…