Aaah ah bekle demesi kolay tabi :))Olabilir de olmayabilir de. Sakin ol ve gerekli testleri yap zamanı gelince
Allah nasip ederse cok istiyorum tabi bi bebegim olsun ama insan isteyip bu konuya yonelince psikoljk olark herseyden supheleniyor sen yasadinmi gebelikHamileykende boyle agrilar oluyo, ama adete yakinda oyle oluyo. Bilemedim ki, merakta ettim yaz ama sonucu buraya.insallah(anladigim istiyorsun) hamilesindir.
Iki cocugum var. Allah bagislasin. Ilk bir sene olmamisti benimde seni coook iyi anliyorum canim. Allah kalbine gore versin.Allah nasip ederse cok istiyorum tabi bi bebegim olsun ama insan isteyip bu konuya yonelince psikoljk olark herseyden supheleniyor sen yasadinmi gebelik
Allah bagislasin allah acilarini gostermesin benim daha bu 2. Ayim denemedeki ama insan sabredemio tabi ama allah ne zaman nasip ederse o zaman olur tabi hakkimda hayirlisi insallahIki cocugum var. Allah bagislasin. Ilk bir sene olmamisti benimde seni coook iyi anliyorum canim. Allah kalbine gore versin.
Benim normalde agrim 2 gun kala falan baslardi adet gunume ama bu sefer 10 gun onceden hissetmeye basladm o yuzden biraz kafam karisti isteRegl ile gebelik belirtileri aynidir günü gecmeden bir sey demek zor
Allahiiiim deliriyormuyum aceeeb :))O ağrılar şimdi olmaz psikolojik olarak o ağrıları hissediyorsundur. Acele etme bebek geleceği zamanı bilir :)
Ben 25 gunde adet oluyorum yumurtlama tarihlerinde ilski oldu die tahmin ediyorum ve suan supheli iliskiden 12 gun gecti o yuzden bu suphelerHamileyseniz bile şimdiden ağrısı olmaz... İki günlük hamilelik ağrı yapsaydı dokuz aya bebekler profesyonel meslekleriyle doğardıhakkınızda hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin meleğiniz.. Stres yapmayın akışına bırakın gitsin...
Ayaklarınızı üşütmüssünüzdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?