yıllardır muge anlı var keske çıksalardı gerçı bu satten sonra nasıl bulunacak ta yıne belkı de bıseyler görenler vardır
Yemin ederim şu Müge iyi ki var.
Polisin aylarca bulamadığını 2 günde buluyor Allah razı olsun..
gerçekten allah razı olsun memeletin polisinin mahkemesının yapamadıgını muge yapıyor.
ben izlemiyorken derdim kı memlekette adalet aramak televızyonlara mı kalmış. ama izledikçe yanlış dusundugumu gördüm. muhabırler kapı kapı gezip şahıt arıyor delil arıyor. cınayet masa da kusura bakmasın oturdukları yerden mugenın bulduklarını resmıleştırıyor.
müge anlı aldı işi başka bı boyuta tasıdı. helal olsun gerçekten.
Ben bir kaç kez izlemek istedim o programı ama takip edemedim ya herkes aynı anda konuşuyor kafam karıştıVe çok zeki bir kadın Müge. Bir olay olmuştu 3-4 sene önce. Bir kız çocuğu kayboldu annesi babası hiç endişe duymuyor falan. Kız ölüyor son goruntulerini izletiyorlar anneye annede tepki yok falan. Biz farkında değiliz ama Müge anlamış o zaman sıkıştırıyor köşeye bunları sonra altından neler çıktı olayın. Meğer baştan anlamış olayın ne olduğunu . Kızın babası öz baba çıkmadı falan neler neler.
Ben bir kaç kez izlemek istedim o programı ama takip edemedim ya herkes aynı anda konuşuyor kafam karıştıBi de o program yüzünden annem bi ara çıldırmış gibi bana sardı kafayı dakka başı arıyordu nerdesin diye ulaşamasa arkadaşlarımı sıradan geçiriyordu. Hayır yani dersteyim nasıl ulaşacaksın kadın
Bahsettiğin Nezen mi?Ve çok zeki bir kadın Müge. Bir olay olmuştu 3-4 sene önce. Bir kız çocuğu kayboldu annesi babası hiç endişe duymuyor falan. Kız ölüyor son goruntulerini izletiyorlar anneye annede tepki yok falan. Biz farkında değiliz ama Müge anlamış o zaman sıkıştırıyor köşeye bunları sonra altından neler çıktı olayın. Meğer baştan anlamış olayın ne olduğunu . Kızın babası öz baba çıkmadı falan neler neler.
Bahsettiğin Nezen mi?
Bulunmadı sanırım ama o anne ile baba da biseyler vardı belli..Evet evet. Sahi noldu bulundu mu katili o çocuğun ?
Evet evet. Sahi noldu bulundu mu katili o çocuğun ?
maalesef bulunamadı bende o ara işsizdim, evde öyle baya takip ettim her gün kafa patlattım ona.Bulunmadı sanırım ama o anne ile baba da biseyler vardı belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?