- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm hemde çok...
Bebeğinizi aldırmakla en doğru kararımı verdiniz bilmiyorum ama
biran bebek için uğraşan Allah'a yalvaran,binbir tedavi gören, acı çeken
anne olmak için yanıp tutuşan,hamile kalmaya çalışan insanlar aklıma geldi.:26:
Hayat çok garip,bazen bu dengeyi anlayamıyorum...
Bizlere hakkınızda hayırlısı buymuş,üzülmeyin güçlü olun demekten başka birşey düşmüyor.
Ne dene bilir ki bu durumda,bundan sonraki hayatınızda inşallah yüzünüz güler
çektiğiniz acıları unutturur zaman size,yep yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
brownim sana hak veriyorum bebek için çırpınan o kadınlardan biri de benim..
ama arkadaşın durumu cidden üzücü..
yapılacak başka birşey yok muydu evliliğinizi kurtarmak için,yada yaptınız mı ???
(sadece ilk yazıklarınızı okuyabildim)
kimse kimseye vicdan yaptırmıyor sen Allaha inanmıyor olabilirsin ama elhamdurillah biz müslümanız ve Allaha inanıyorz dinimizdede böyle bir şey yok bebek aldrmak çok günahh ama tabi bu onun kararı biz bir şey yapamayız bizler sadece fikrimizi söyledikk fikrimizi almak için açtı zaten bu topigii![]()
bu olayın allah ile kul ile ne alakası var siz nerden bilebilirsiniz ki kişinin allah ile arasındaki ilişkiyi dinimzde böyle bir şey yok demişsiniz neden hemen dine bağlıyorsunuz olayı babasız çocuk büyütmk dahası onca şeyden sonra bebek aracılığıyla o adamla görüşmek zorunda kalmak daha mı iyiydi!!! işi din tüccarlığına vardırmayalım![]()
Bebek için onca uğraşan insan var olayına kadar gelmiş konu.
Sonuçta birilerinin bebek sahibi olamamasının sorumlusu bu arkadaş değil,
o yüzden aldırma ya da aldırmama kararını başkalarını düşünerek vermek durumunda da değildi,
kendi hayatı , kendi kararı.
Ben de bir süre çocuk sahibi olmak için bayağı uğraşmış ve aldırmaktan yana olmayan biri olarak yazıyorum bunları. Onca insan çocuk sahibi olamıyor, ben doğurayım bari diyecek hali yok kimsenin.
Arkadaş zaten aldırmış çocuğunu, ne getirir ne götürür Rabbim bilir.
Hakkınızda hayırlısı olmuştur umarım.
Allah yardımcınız olsun.
Siz şimdi konu sahibinemi cevap vermiş oldunuz.
Siz başınıza geldiğinde karar verirsiniz ne yapacağınıza,şimdi başkalarının kararlarını sorgulamak size düşmez![]()