hamileyiiiiiiiiiimmmmmm

seval021

hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
379
2
118
Diyarbakır
kızlar hamileyiiiimmm bugün test yaptırdım sonuç pozitif. 7 yıllık evliyim 2 başarasız tüp bebek denemesi ve ardından doğal yollarla oluşan gebelik. çok mutluyum alah isteyen herkese versin inş. inanılmaz bir duygu. :49::16:

Çok sevindim sizin adınıza , hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :nazar:

rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin...
hayırlı evlat olsun inşallah...aminn...:21::21::21:

Tebrik ederim bende cuma günü öğrendim cok iyi anlıyorum suan bu duyguyu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar hamileyiiiimmm bugün test yaptırdım sonuç pozitif. 7 yıllık evliyim 2 başarasız tüp bebek denemesi ve ardından doğal yollarla oluşan gebelik. çok mutluyum alah isteyen herkese versin inş. inanılmaz bir duygu. :49::16:

Cok coook tebrik ederim.Allah bagislasin.
Bizde bu eylulde 7 yil olucaz kismetse.3 basarisiz tup bebek denemesi hayal kirikliklari.InsaAllah darisi bize olsun bebegim kendiliginden gelsin.

Neguzel yaa rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin dua et rabbim isteyenlere nasip etsin.. Ben 4yillik evliyim cok istiyorum ama kismet olmadi😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim kızlar hepinize dua ediyorum hepiniz için allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inş.
bugün ultrason baktırdım kese göründü bi problem yok çok şükür sizlerde dualarınızı esirgemeyin benden inş. ilerleyen aylarda problem yaşamam. bu konuyu tüp bebek bölümünde yazmamın sebebi de başarısız tüp bebeklere umut olsun diye. :21::21::21:

Back
X