Hamileyiiiiiimmm

Hayırlı olsun Rabbim sağlık la kucagina almayı nasip etsin

Hep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün test yaptım ve galiba hamileym yarın kan verecem inş... Şimdiden hayıeli olsunn sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu inş

Hep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler ne güzel ben de iki senedir bekliyorum:(

Allah tamamına erdirsin canım.
Seni tanımıyorum ama inan çok sevindim.
Biz de 5 6 ay sonra düşünüyoruz, inşallah ben de yazarım buraya "hamileyimmm" diye...
Çok istiyorum çünkü

Hayirli olsun.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Bizlerede kucagimiza almak nasip olsun.:KK200: bizde 1.5 yil bekledik..

Kızlar hepinizden Allah razı olsun bende bazılarınızı tanıyorum 3 sene boyunca derman aradım burda kendime , ben histereskopı ve laparoskopi oldum benim rahimde tümsek vardı ve sağ tüpümde şekil bozukluğu varmış ve benim 2 sene boyunca gittiğim tüm dokttor hiç bir şey yok diyip eve gönderdiler ve ilk önce Allah'ımın sonraAli Fuat Şengör (antalya)sayesinde yavruma hamileyim. Kızlar ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alayim. Belimin ağrıdı göğsüm çok sert ama acı değil, canım tatlı istedi başka hiç bir şey olmadı .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Hayirli olsun caniim gozun aydin rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsn ins

Back
X