- 10 Mayıs 2016
- 32
- 47
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kalimeraaa
Hep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün test yaptım ve galiba hamileym yarın kan verecem inş... Şimdiden hayıeli olsunn sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu inşHep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Tsk ederim cnm allah razı olsun :)Hayırlı olsun, Tebrikler![]()
TebriklerTsk ederim cnm allah razı olsun :)
Tsk ederim cnmTebrikler![]()
Tebrikler ne güzel ben de iki senedir bekliyorumHep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Yen'i mibende yeni katildim bu arada hayirli olsun... bende hamileyim
Hayirli olsun caniim gozun aydin rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsn insHep hayal ettim buraya yazıcağım günü 3 sene üstüne geldi yavrum . Çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benimde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Âmin inşalllh isteyen herkese nasip etsin inşalllahHayirli olsun caniim gozun aydin rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsn ins