- 23 Temmuz 2015
- 22
- 9
- Konu Sahibi Gokkusagisavascisi
Arkadaşlar dün öğrendin hamileyimm çok mutluyum izmirde tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dün öğrendin hamileyimm çok mutluyum izmirde tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ??
canım tebrik ederim..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...:)Kızlar selam :) hamileyim :) daha minnacık ama ben de anne oluyorum :)
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
allahımın sevgili kullarısınız benim çocugum olmyr bnmde imtihanım bu olsun allahıma isyan etmek olmaz ögretmenim binlerce çocugum oldu bu zamana kadar onlarla avutuyorum bende kendimi
cok tesekkür ederim daha önce her yolu denedim tup bebekle hamile kalamadım kıbrısta donasyon yapman lazım dediler kendi yumurtanla hamile kalamazsın dediler ama gitmedim dünyaya kimden olduğu belli olmayan cocuk getimek istemedim dinende haram zatenTavsiyem yok ama tebrik etmek istedim umarım iyi bir anne olursun tebrikler..
cok tesekkür ederim daha önce her yolu denedim tup bebekle hamile kalamadım kıbrısta donasyon yapman lazım dediler kendi yumurtanla hamile kalamazsın dediler ama gitmedim dünyaya kimden olduğu belli olmayan cocuk getimek istemedim dinende haram zaten
canım inşallah hamilesindir allahın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin ama eklediğin fotodan pek anlaşılmıyor çizgi. Hem kan testi yaptır en sağlıklısı o bence..Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamayıp test yaptım anlayamadım hamilemiyim çizgi silik ne olur yardımcı olun