HAMİLEYİİİİİMM

Ay ne güzel bütün hamişler toplandık. Ben henüz 4 haftalık gebeyim ve çok garip hissediyorum.Henüz bulantı ve aşerme yok sadece iştahım çok açık şimdiden 2 kilo aldım.Sizde de böylemi oldu? İştahıma engel olamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum.Öğrendiğim gün sigarayı bıraktım belki ondandır ama yine de size sorayım aynı durumda olup iştahı sonradan değişen varmı? bu iştah böyle giderse çok fena kilo alırım :)

Ben Dr. Cem Büyüktosun diyorum.Çok yakın bir tanıdığımın doktoruydu.Çok memnun kaldı.Ben de ona randevu aldım bu hafta gidicem. Ama adam çok yoğun bilgin olsun randevuyu 1 hafta sonraya alabiliyorsun.

allahımın sevgili kullarısınız benim çocugum olmyr bnmde imtihanım bu olsun allahıma isyan etmek olmaz ögretmenim binlerce çocugum oldu bu zamana kadar onlarla avutuyorum bende kendimi

Tavsiyem yok ama tebrik etmek istedim umarım iyi bir anne olursun tebrikler..
cok tesekkür ederim daha önce her yolu denedim tup bebekle hamile kalamadım kıbrısta donasyon yapman lazım dediler kendi yumurtanla hamile kalamazsın dediler ama gitmedim dünyaya kimden olduğu belli olmayan cocuk getimek istemedim dinende haram zaten

Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamayıp test yaptım anlayamadım hamilemiyim çizgi silik ne olur yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20150803_152803.jpg
    IMG_20150803_152803.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamayıp test yaptım anlayamadım hamilemiyim çizgi silik ne olur yardımcı olun
canım inşallah hamilesindir allahın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin ama eklediğin fotodan pek anlaşılmıyor çizgi. Hem kan testi yaptır en sağlıklısı o bence..

X