Hamileyiiiiimmmm!!

scarlett_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
123
0
0
Bursa
Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim!:77:

Ya
klaşık 3 aydır adet olmuyorum ancak pko'larım vardı ve ilacı bırakmıştım (diane 35)

Ve ben bugün rutin kontrollerim sırasında kan testimden hamile olduğumu öğrendim
:55:
28 Eylülde anne oluyorummm:16::16::16::16:

Ya
klaşık 3 aydır adet olmuyorum ancak pko'larım vardı ve ilacı bırakmıştım (diane 35)

Ve ben bugün rutin kontrollerim sırasında kan testimden hamile olduğumu öğrendim
canım bnm allah tamamına erdırsn allah sag salım kucagınada almayıda nasıp etsın cok sevındım senın adına :49::49::49:

ayy canım süper ya..bugün öğreniyorsun hamile olduğunu ve 15 haftalıksın...biraz daha beklesen cinsiyeti de öğrenmiş olurdun:1::1:
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

çok sevnçli bi haber ve çok sevindm ve bende tedavi göruyrm darısı bana
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSN
ALLAHIMhayırlı bir ömür büyümeyi nasip etsin
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kızlar çook telaşlıyım doğuma nerdeyse 6 ay kaldı ve ben kısır olduğumu bile düşünürken meleğim bana bi süpriz yaptı ve ben hiç farkında olmadım :53:

aah elim ayağım birbirine dolandı önce kime haber verilir hangi kitaplar okunur cinsiyet ne zaman öğrenilir ?
:10::10:

hemen sorayım adını ne koycaksınız diye:d

henüz çok yeni, hiç planlamadığımız bir şekilde gelişti henüz eşimin haberi yook :52:

ayy canım süper ya..bugün öğreniyorsun hamile olduğunu ve 15 haftalıksın...biraz daha beklesen cinsiyeti de öğrenmiş olurdun:1::1:
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

amin canım benim allah senin de sağsalim bebeğini eline versin inş :))

çok sevnçli bi haber ve çok sevindm ve bende tedavi göruyrm darısı bana
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSN
ALLAHIMhayırlı bş ömür büyümeyi nasip etsin
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çok sağol canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sen de :16:

hayırlı olsun :) rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşşş

Ya

canim hayirli olsun bebisiniz :)

hemen hemen ayni gunlerde bekliyoruz kuzucuklarimizi bu arada:49::nazar::emir_bebek:

Ya

hayırlı uğurlu olsun cnm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.HEmen hemen aynı dönemiz..

tebrik ederim canım sağlıkla büyütmeni dilerim evlenir evlenmez rabbim banada nasip etsin inşallahhhhh :)

hayırlı olsun canımm çok sevindim..
inşlh bizlerde senin gibi başlıklar açar mutluluğumuzu paylaşırız..
bu arada sormadan edemicem uyguladığın kür v.s. varmıydı canım

ay ne güzel kaygısız,endişesiz 15.haftada öğrenmişsin,süper:) hemen gittin kalp atışlarını duydun,bi de cinsiyeti öğrenseydin ne şok olurdu haa:52:

kendim in olmuş kadar sevindim Rabbim kimseye bebek aratmasın inşallah :16:

sağlıcakla doğar meleğin :16:

Son düzenleme:
Back
X