Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bnm allah tamamına erdırsn allah sag salım kucagınada almayıda nasıp etsın cok sevındım senın adınaKızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim!![]()
Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum ancak pko'larım vardı ve ilacı bırakmıştım (diane 35)
Ve ben bugün rutin kontrollerim sırasında kan testimden hamile olduğumu öğrendim![]()
28 Eylülde anne oluyorummm![]()
canım bnm allah tamamına erdırsn allah sag salım kucagınada almayıda nasıp etsın cok sevındım senın adına![]()
hemen sorayım adını ne koycaksınız diye:d
ayy canım süper ya..bugün öğreniyorsun hamile olduğunu ve 15 haftalıksın...biraz daha beklesen cinsiyeti de öğrenmiş olurdun
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin![]()
çok sevnçli bi haber ve çok sevindm ve bende tedavi göruyrm darısı bana
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSN
ALLAHIMhayırlı bş ömür büyümeyi nasip etsin
![]()
hayırlı olsun tatlım:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
hayırlı olsun :) rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşşş
Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim!![]()
Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum ancak pko'larım vardı ve ilacı bırakmıştım (diane 35)
Ve ben bugün rutin kontrollerim sırasında kan testimden hamile olduğumu öğrendim![]()
Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim!![]()