Hamileyiiiimmm...

GmzBrs2810

Eylül'ün Annesi
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
16
22
38
38
Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım... 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu...:anneadayı: :KK46: Aşkımızın ilk meyvesini bekliyoruz... :KK36: Regl başlangıç tarihime göre 5 haftalık fakat döllenmeye göre 3 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Daha henüz keseyi görmedik.Keseyi görmek için daha henüz erken olabileceğini söyledi ve önümüzdeki C.tesi tekrar kontrole çağırdı... Hcg değerim 1932 çıktı ve normal değer aralığındaymış.Umarım herşey yolunda gider.Beni ve eşimi bu süreçte neler bekliyor hiç bilmiyorum ama çok heyecanlıyım... :KK71:Allahtan tek dileğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almanın nasip olması... Ve Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah... Sevincimi paylaşmak istedim... Herkese Sevgiler,Selamlar... :KK68:

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım... 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu...:anneadayı: :KK46: Aşkımızın ilk meyvesini bekliyoruz... :KK36: Regl başlangıç tarihime göre 5 haftalık fakat döllenmeye göre 3 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Daha henüz keseyi görmedik.Keseyi görmek için daha henüz erken olabileceğini söyledi ve önümüzdeki C.tesi tekrar kontrole çağırdı... Hcg değerim 1932 çıktı ve normal değer aralığındaymış.Umarım herşey yolunda gider.Beni ve eşimi bu süreçte neler bekliyor hiç bilmiyorum ama çok heyecanlıyım... :KK71:Allahtan tek dileğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almanın nasip olması... Ve Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah... Sevincimi paylaşmak istedim... Herkese Sevgiler,Selamlar... :KK68:
hayırlı olsun cnm Raabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada ben de yeni dün öğrendim hamile olduğumu ;) 2 aşılama ve bir tüp ten sonra dün tahlil sonucumda hamile olduğumu öğrendim. şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Allahım bu ay nasip etti :) Allah a şükürler olsun. seninle aynı zamanda doğum yapcaz :) ben de 4 haftalığım yarın tekrar bi test daha yaptırmam gerekiyor ve keseyi görmeden de içim rahat etmicek sanırım bir hafta sonra keseyi de görürüz :) Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah

Çok teşekkürler kızlar :) bu heyecanları paylaşmak yaşamak çok güzel :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Kızlar Merhaba,
Hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağına al inşallah

hayırlı olsun cnm Raabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada ben de yeni dün öğrendim hamile olduğumu :KK66: 2 aşılama ve bir tüp ten sonra dün tahlil sonucumda hamile olduğumu öğrendim. şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Allahım bu ay nasip etti :) Allah a şükürler olsun. seninle aynı zamanda doğum yapcaz :) ben de 4 haftalığım yarın tekrar bi test daha yaptırmam gerekiyor ve keseyi görmeden de içim rahat etmicek sanırım bir hafta sonra keseyi de görürüz :) Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirmemiz dileğiyle... :) Ne güzel aynı zamanlara denk gelmişiz... Gelişmeleri bildirelim birbirimize :) Hayırlısı olsun :)

İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirmemiz dileğiyle... :) Ne güzel aynı zamanlara denk gelmişiz... Gelişmeleri bildirelim birbirimize :) Hayırlısı olsun :)
Evt ayni donemde dogum yapacaz ne guzel ;) gelismelerimizi paylasalum tabi.bugun 2.beta hcg test ysptim degerlerim yukselmis doktorum haftada 2 gun balik ye bol bol ceviz findik kuruyemis ye ve dut ic dedi. Folik asit aksatms dedi

merhabalar hepinize hayırlı olsun.. benimde sat 10 aralık beklenen adet tarihim 8 ocaktı cmt günü kanda beta hcg değerim 1694 çıktı bu akşam tekrar kanda baktıracağım benm içinde dua edin kızlarrr :KK68:

Aynen bende folik asite başladım.Yediklerime dikkat ediyorum. Bugün göğüslerimde inanılmaz derecede sert taş gibi ağrıyor.Sürekli gün içinde uyukluyorum... C.tesi günü keseyi görmek için muayene olmayı sabırsızlıkla bekliyorum... Umarım tüm süreci sağlıkla atlatırız

merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Aynı dönem anneleri olacağız hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alması ve güzel gebelikler geçirmesi dileğiyle :)

merhabalar hepinize hayırlı olsun.. benimde sat 10 aralık beklenen adet tarihim 8 ocaktı cmt günü kanda beta hcg değerim 1694 çıktı bu akşam tekrar kanda baktıracağım benm içinde dua edin kızlarrr :KK68:

Hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Kızlar cmrts günü yaptırdığım testte 1694 çıkan sonuç dün akşam yani tam 2 gün sora 4833 çıktı sizce beta yükselmesi ii mi?

merhabalar melekler dikkat ettim çoğumuz 5 haftalık hamileyiz :) eylül de ne güzel bisürü minnak gelecek hayata :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :KK46:

Ben de dun öğrendim hamile olduğumu :) degerim 798 daha çok küçük :) laboratuvardaki bayan 3-4 hafta olabileegini c.tesiyi bekliyorum insallah degerim yükselir ve hic bir sorunla karsilasmadan bebeklerimize kavusuruz :)

Back
X