Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Çok mide bulantısı bebeğin büyüdüğüne işaretmiş öyle dedi doktorumuz . Allah hepimize kolaylıklar , sağlıklı bebekler versin inşallah
Arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Çok mide bulantısı bebeğin büyüdüğüne işaretmiş öyle dedi doktorumuz . Allah hepimize kolaylıklar , sağlıklı bebekler versin inşallah
tebrik ederim canım :) sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşAllah :)) Allah banada nasip etsin kalp atışlarını duymayı inşAllah :) yarın bende dr gideceğim ama kalp atınışı duymak için henüz erken sanırım.
Biz de C.tesi günü kalp atışlarını gördük çok şükür... Pıt pıt atıyor kalbim 14.7 mm. olmuş boyu... 2 günce tam 7+6 günlüktü. Herşey yolunda görünüyor dedi doktorumuz... Çok mutluyum şükürler olsun
Kirmizilari gördüm kızlar bugun adetin 5 gün öne geldi bu ay.neyse herseyde bi hayır vardır gelecek aya inşallah.ama şunu ogrendimki mesele ettikçe bu is hic olmuyo biraz akışına bırakmak lazim
Kirmizilari gördüm kızlar bugun adetin 5 gün öne geldi bu ay.neyse herseyde bi hayır vardır gelecek aya inşallah.ama şunu ogrendimki mesele ettikçe bu is hic olmuyo biraz akışına bırakmak lazim