Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim hçkimsenin kucağını boş bırakmasınAdınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım benimCanım benim tebrik ederim çizgi var gözüküyor evet kan değerin ne kadar çıktı bilmiyorum, 48 saatte bir artışını takip etmek çok önemli umarım sağlıklıdır ve seninledir..
canım var gibi görünüyor. Olmayınca zaten bemmmbeyaz negatif oluyor. Bir başka testle daha deneseneMerhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
Bebeğim bir senedir 100lerce test yapmışımdır inan kuruma çizgisi bile görmedim. Bu 3 dk içinde belirdi ve koyulaştı.canım var gibi görünüyor. Olmayınca zaten bemmmbeyaz negatif oluyor. Bir başka testle daha denesene
ay inş vardır. Heyecandan yerinde duramıyorsundur şimdi sennn :) Ben olsam direk kan vermeye gitmiştim ya, bi test daha yap baktın onda da silik hemen git bence canımBebeğim bir senedir 100lerce test yapmışımdır inan kuruma çizgisi bile görmedim. Bu 3 dk içinde belirdi ve koyulaştı.
Bugün babamın ölüm yıldönümü canım annemdeyim o yüzden. Biraz daha sabrederim yarın zaten çalışıyorum hemşireyim kan vereceğim inşallahay inş vardır. Heyecandan yerinde duramıyorsundur şimdi sennn :) Ben olsam direk kan vermeye gitmiştim ya, bi test daha yap baktın onda da silik hemen git bence canım
hangi marka acaba?Bebeğim bir senedir 100lerce test yapmışımdır inan kuruma çizgisi bile görmedim. Bu 3 dk içinde belirdi ve koyulaştı.
Eşim almıştı ya avox diye bişeydi sanırım.hangi marka acaba?
inş gönlünüzden geçen olur :) buraya da yazın mutlakaBugün babamın ölüm yıldönümü canım annemdeyim o yüzden. Biraz daha sabrederim yarın zaten çalışıyorum hemşireyim kan vereceğim inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim yazacağım inşallahinş gönlünüzden geçen olur :) buraya da yazın mutlaka
Merhaba bende de ilk hayalet çizgi çıktı adetimden 3 gün önce yaptım. Bugün Dr a gittim gebelik kan testine göre çıkıyor ama daha kese yok onun için adetten sonra gelmemi söylediler. 2 hafta daha beklicem. Bence sen de kan testi ver emin ol varsa kanda çıkarMerhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
Benim içinde dua eder misiniz ? Hamile kalamıyorum . İnş isteyen herkese nasip olsunKızlarr uzun zamandır beklediğim oldu ve hiç beklemediğim bir zamanda. Adetime 3 gün vardı ve yaklaşık 2 haftadır hafif mide bulantıları yaşıyordum. Son 1 haftadır ara ara şiddetli kasık ağrılarım oldu ve son 3 gündür artmaya başladı. Adet sancısı sandım. Göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı. Son 2 gündür de bel ağrım oluyordu ama ben bunu yoğun bir hafta geçirişime bağlıyordum. Dün dişçiye gittim gebelik var mı diye sordu, bilmiyorum dedim. Gidip test yapmamı söyledi aksi halde risk alamazmış. Hemen çubuk test yaptım ve bir çizgisi silik çıktı. Çok heyecanlanmıştım bir gün sabredemem bekleyemem diye eşimle hemen devlet hastanesi acil bölümüne gittik. Şiddetli kasık ağrım olduğunu mide bulantılarımın olduğunu söyledim hemen kan ve idrar testi yaptılar.
Dr gebelik şüpheniz mi var dedi ve ben de evet dedim. Dr da: Şüphede kalmasın o zaman hayırlı olsun dedi. Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çünkü çok güzel bir duygu.
Dua istemek yerine tedavi mi olsanız acaba? Hastane ve klinikler faydalanılmak için varda..Benim içinde dua eder misiniz ? Hamile kalamıyorum . İnş isteyen herkese nasip olsun
Tedavi olmadığımı nereden biliyorsunuz? İçiniz rahat olsun. Tedavimi oluyorum. Dua istemekte de bir sakınca görmüyorum. İyi gecelerDua istemek yerine tedavi mi olsanız acaba? Hastane ve klinikler faydalanılmak için varda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?