hamileyiiimm

kızlar düşüğümün ardından 4 ay geçti şimdi kan verdim sonuç 1381.00 çok mutluyum ama aynı zamanda biraz endişe var ya bunu da kaybedersem diye.Eşim ilk 3 ay kimseye söyleme diyor o da korkuyor
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu şekilde endişe etme ama yoksa hayatının en güzel 9ayının tadını çıkaramazsın hersey Allah tan sonuçta hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz emin ol güzel düşün güzel olsun :anneadayı:

Hayırlı olsuun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

[QUOTErazı olsun canimkdemir, post: 43878848, member: 550234"]Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu şekilde endişe etme ama yoksa hayatının en güzel 9ayının tadını çıkaramazsın hersey Allah tan sonuçta hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz emin ol güzel düşün güzel olsun :anneadayı:[/QUOTE]
Allah razi olsun canim

Hayırlı olsuun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Tesekkur ederim kızlar SAT 31 ekim beta degerim normal mi sizce, birde hipotroidim var böyle olup sağlıklı bebeği olanlar var mi aranızda çok endiseliyim elimde degil

kızlar düşüğümün ardından 4 ay geçti şimdi kan verdim sonuç 1381.00 çok mutluyum ama aynı zamanda biraz endişe var ya bunu da kaybedersem diye.Eşim ilk 3 ay kimseye söyleme diyor o da korkuyor
Canım tebrik ederim allah saglık la kucagına almayı nasip etsin bence degerin çok iyi keseyi göre bilirsin yakın zaman da

Tesekkur ederim canim cok sagol
Canım hipotiroid içinde bi arkadaşım tedavisini falan tamamlayıp hamile kaldı ama sürekli doktor gözetiminde kaldı hem kadın doğum hem hipotiroid için şimdi çok sağlıklı bi kızı var bildigim bu kadar inş bi sorun olmaz

Ayy içimi rahatlattın inşallah canim tesekkur ederim TE="ece988, post: 43879903, member: 719461"]Canım hipotiroid içinde bi arkadaşım tedavisini falan tamamlayıp hamile kaldı ama sürekli doktor gözetiminde kaldı hem kadın doğum hem hipotiroid için şimdi çok sağlıklı bi kızı var bildigim bu kadar inş bi sorun olmaz[/QUOTE]

Ayy içimi rahatlattın inşallah canim tesekkur ederim TE="ece988, post: 43879903, member: 719461"]Canım hipotiroid içinde bi arkadaşım tedavisini falan tamamlayıp hamile kaldı ama sürekli doktor gözetiminde kaldı hem kadın doğum hem hipotiroid için şimdi çok sağlıklı bi kızı var bildigim bu kadar inş bi sorun olmaz
[/QUOTE]
Ne demek canım inşallah hiç sorun yaşamazsın sen iyi bi doktor bul bence ve hipotriodi sürekli kontrol altın da tut

[QUOTEe988, post: 43879972, member: 719461"][/QUOTE]
Ne demek canım inşallah hiç sorun yaşamazsın sen iyi bi doktor bul bence ve hipotriodi sürekli kontrol altın da tut[/QUOTE]
Tamam oyle yapicam ;)

[QUOTEe988, post: 43879972, member: 719461"]
Ne demek canım inşallah hiç sorun yaşamazsın sen iyi bi doktor bul bence ve hipotriodi sürekli kontrol altın da tut[/QUOTE]
Tamam oyle yapicam :KK66:[/QUOTE]
Folik asidin düzenli kullan hergün mutlaka yumurta ye ne kadar çok yersen o kadar iyi aslında :) bide ceviz biliyosundur zaten ama yinede söyleyim dedim :KK68:

Ne demek canım inşallah hiç sorun yaşamazsın sen iyi bi doktor bul bence ve hipotriodi sürekli kontrol altın da tut
Tamam oyle yapicam :KK66:[/QUOTE]
Folik asidin düzenli kullan hergün mutlaka yumurta ye ne kadar çok yersen o kadar iyi aslında :) bide ceviz biliyosundur zaten ama yinede söyleyim dedim :KK68:[/QUOTE]

[QUçok tatlisin yaa"sedhak, post: 43880038, member: 710093"]Tamam oyle yapicam :KK66:[/QUOTE]
Folik asidin düzenli kullan hergün mutlaka yumurta ye ne kadar çok yersen o kadar iyi aslında :) bide ceviz biliyosundur zaten ama yinede söyleyim dedim :KK68:[/QUOTE][/QUOTE]
:) cok

Kızlar bir şey sorucam SAT 31 ekim ankara Hacettepe hastanesi SATA gore 31 aralığa randevu verdi çok geç değil mi lütfen acil yardımcı olun başka hastaneye mi gidiyim yoksa

Kızlar bir şey sorucam SAT 31 ekim ankara Hacettepe hastanesi SATA gore 31 aralığa randevu verdi çok geç değil mi lütfen acil yardımcı olun başka hastaneye mi gidiyim yoksa
Canım meraktan bir ay beklemez ki o randevun kalsın 31 aralıkta oraya git ordan öncede başka bi yere git bence ben bekleyemem bi hafta zor bekliyorum :oops:

Canım meraktan bir ay beklemez ki o randevun kalsın 31 aralıkta oraya git ordan öncede başka bi yere git bence ben bekleyemem bi hafta zor bekliyorum :oops:
Canim ne kadar iyisin hemen cvp veriyosun yani korkum su bebek o zaman 9 haftalik oluyor bazi tahliller icin gec kalinmis olmazmi. O tarihe kdar baska bi yere gidersemde ayni tahlilleri 2 defa yaptirmis olucam bide istende oyle surekli izin alamam :(

Canim ne kadar iyisin hemen cvp veriyosun yani korkum su bebek o zaman 9 haftalik oluyor bazi tahliller icin gec kalinmis olmazmi. O tarihe kdar baska bi yere gidersemde ayni tahlilleri 2 defa yaptirmis olucam bide istende oyle surekli izin alamam :KK43:
Ne demek canım lafı bile olmaz bi tanıdık doktor yok mu arayıp sorabilecegin Hacettepe iyi bi hastane acaba dolu diye mi geçe verdi yoksa uygun zaman diye mi

ost: 43904891 .!.:
Ne demek canım lafı bile olmaz bi tanıdık doktor yok mu arayıp sorabilecegin Hacettepe iyi bi hastane acaba dolu diye mi geçe verdi yoksa uygun zaman diye mi
Son adet tarihimi sordu ona gore verdi

canım allah tamamına erdirsin.

Back
X