Hamileyiiimmm

fatobrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
286
0
96
39
Bursa
2 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorduk sonunda gerçek oldu. Dün öğrendim 156,3 hcg değeriyle minicik bir can hayat bulmaya başladı bedenimde. Çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. Çok güzel bir duygu :5:

hayırlı olsun..
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
çok güzel bi duygudur eminim..
inşallah bizlerinde olur..
dua et bize de...:D

hayırlı olsun..
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
çok güzel bi duygudur eminim..
inşallah bizlerinde olur..
dua et bize de...:D

Çok teşekkür ederim inan içim içime sığmıyor herkese haykırasım var inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip olur. Dularım sizlerle kızlar, o bekleme sürecini 6 ay da olsa yaşadım ve stresini tahmin edebiliyorum.

2 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorduk sonunda gerçek oldu. Dün öğrendim 156,3 hcg değeriyle minicik bir can hayat bulmaya başladı bedenimde. Çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. Çok güzel bir duygu :5:

rabbim hayırlı uğurlu etsin cnm, adetin kaç gün geçti canım

11. ayım benim hala beklemedeyim...:D
ama olsun olacak bigün bizimde biliyorum..
böyle işte duyunca görünce hamişleri mutlu oluyoruz bizde umut başlıyo yeniden...

ayyyy maşallah allah analı babalı buyutsun
sağlıkla bir avazda da kucağına almayı nasip etsinn
:nazar::nazar::nazar:

Adetim iki gün geçmişti dayanamadım yine evde test yaptım çift çizgiyi görünce baldır küldüm laboruvarda aldık soluğu ve saat 13 de çok yeni bir gebelik başladığını öğrendim.

Akandeniz inan bekleyen arkadaşlarım da bende şuan başladık bebeklerimizin yolunu gözlemeye, Rabbim en uygun zamanı biliyor ve o zaman nasip edecek sizede :)

canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucagına alırsın. bende yeni hamiş oldugumu öğrendim. ben 3+4 sen kaçsin

11. ayım benim hala beklemedeyim...:D
ama olsun olacak bigün bizimde biliyorum..
böyle işte duyunca görünce hamişleri mutlu oluyoruz bizde umut başlıyo yeniden...

merak etme cnm kendinide üzme... bende 14 ay bekledim ve bu ay hamile oldugumu ögrendim ..allahim sanada nasip etsin.. fazla kafana takma o zaman daha kolay oluyor hersey

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına:emir_bebek:

hayirli olsun cnm... allah tamamina erdirsin...bende 14 ay bekledim 2 hafta once ogrendim hamile oldugumu cok guzel bir duygu. acaba kac haftalik seninki...ben bugun muayenede ogrenicem...

hamile arkadaşlara bir sorum olacak.adetinize 4-5 gün kala akıntınız var mıydı?benim diğer aylardan farklı olarak bu ay sarımsı ve sünen bir akıntım var.sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum.merak ettim.tecrübeli arkadaşlarıma bir danışayım dedim:18::9:

Tabi bu kan testine göre, Cumartesi günü muayene olucam işte o gün net tarih neymiş öğrenirim. Bu arada sizler kaç haftalıkken keseyi gördünüz?

canım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inş..benim de son adet tarihim 21 ekimdi..5 hafta 3 günlük çıkıyor gebeliğim..senin son adet tarihin neydi? benim 24 kasımda 147 çıkmıştı .daha sonra da yaptırmadım..ben de c.tesi doktora gidicem bakalım..sen bugün mü test yaptırdın?

kızlar tebrik ederim ...

bende şimdi işten geldim test yaptım ve koyu renkli çift çizgi hala elim ayağım titriyo son adet tarihim 25 ekimdi... bakalım haftasonu dr gidicem rabbim hayırlısını versin

Back
X