Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun..
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
çok güzel bi duygudur eminim..
inşallah bizlerinde olur..
dua et bize de...![]()
2 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorduk sonunda gerçek oldu. Dün öğrendim 156,3 hcg değeriyle minicik bir can hayat bulmaya başladı bedenimde. Çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. Çok güzel bir duygu![]()
ayyyy maşallah allah analı babalı buyutsun
sağlıkla bir avazda da kucağına almayı nasip etsinn
2 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorduk sonunda gerçek oldu. Dün öğrendim 156,3 hcg değeriyle minicik bir can hayat bulmaya başladı bedenimde. Çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. Çok güzel bir duygu![]()
11. ayım benim hala beklemedeyim...
ama olsun olacak bigün bizimde biliyorum..
böyle işte duyunca görünce hamişleri mutlu oluyoruz bizde umut başlıyo yeniden...