Hamileyiiimmm

sebebim25 tebrik ederim canım,hayırlısıyla kucağına alırsın ınşallah :)
benım de sat 25 ekım ama ıdrar negatif dıyor..d.k.hapı kullandıgım halde hamıle kalmış olabılır mıyım ???

sebebim25 tebrik ederim canım,hayırlısıyla kucağına alırsın ınşallah :)
benım de sat 25 ekım ama ıdrar negatif dıyor..d.k.hapı kullandıgım halde hamıle kalmış olabılır mıyım ???

canım benim allah razı olsun... amin inşallah...
darısı tüm isteyenlerin başına ilk gebelikte kürtaj olmuştum boş gebelik sebebiyle o yüzden korkuyorum...

benimde sat 25 ekim doğum kontrol hapıyla korunuyodum. bırakalı 2 ay oldu sonuç teste göre pozitif bakalım

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin:nazar::49:

sebebim25 kan tahlılı sonucum 0,16 canım,hamıle değilmişim,zaten korundugum ıcın ıhtımal veremıyodum..
ınşallah zamanı geldıgınde kendımı hazır hıssettıgımde aratmasın rabbım.. :))
kafamdan şüphe gıttı enazından hadı korumamışsa dıyodum !!!
neyse canım yıne bı gelışme olursa yazarım buraya..
sen sadece gecıkmeden dolayı mı anladın hamılelıgı..? bıraz anlatsana belırtıler nasıldı :D

sebebim25 kan tahlılı sonucum 0,16 canım,hamıle değilmişim,zaten korundugum ıcın ıhtımal veremıyodum..
ınşallah zamanı geldıgınde kendımı hazır hıssettıgımde aratmasın rabbım.. :))
kafamdan şüphe gıttı enazından hadı korumamışsa dıyodum !!!
neyse canım yıne bı gelışme olursa yazarım buraya..
sen sadece gecıkmeden dolayı mı anladın hamılelıgı..? bıraz anlatsana belırtıler nasıldı :D
canım ben reglime 15 gün varken kasık ağrısı çekmeye başladım ama baya şiddetliydi üşüttüm sandım hatta korse falan taktım belim felan da kötüydü daha sonra sağ kasığım dıştan şişti böyle hani belirgin :(( en sonda adet gecikmesi tamam dedim
işten geldim test yaptım hemen 2 çizgi allahım kucağıma almayı nasip etsin diyorum... korkuyorum ..

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

canım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inş..benim de son adet tarihim 21 ekimdi..5 hafta 3 günlük çıkıyor gebeliğim..senin son adet tarihin neydi? benim 24 kasımda 147 çıkmıştı .daha sonra da yaptırmadım..ben de c.tesi doktora gidicem bakalım..sen bugün mü test yaptırdın?

Benimde son adetim 20 ekim. Cumartesi doktorum ultrasonda baktığında tam 6 haftalık olmuş pıtırcık dedi :) Nerdeyse günü gününe aynıyız galiba :))

kızlar tebrik ederim ...

bende şimdi işten geldim test yaptım ve koyu renkli çift çizgi hala elim ayağım titriyo son adet tarihim 25 ekimdi... bakalım haftasonu dr gidicem rabbim hayırlısını versin

Sebebim25 senide çok tebrik ederim, hoşgeldin aramızaaaa :49:

canım ben reglime 15 gün varken kasık ağrısı çekmeye başladım ama baya şiddetliydi üşüttüm sandım hatta korse falan taktım belim felan da kötüydü daha sonra sağ kasığım dıştan şişti böyle hani belirgin :(( en sonda adet gecikmesi tamam dedim
işten geldim test yaptım hemen 2 çizgi allahım kucağıma almayı nasip etsin diyorum... korkuyorum ..

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

ebim bat 16 aralık sol kasıkta ağrı var mideme de vuruyo acaba hamilelikolabilir mi?? ama şişlik yok umarım hamileyimdirrr:16:

Adetim iki gün geçmişti dayanamadım yine evde test yaptım çift çizgiyi görünce baldır küldüm laboruvarda aldık soluğu ve saat 13 de çok yeni bir gebelik başladığını öğrendim.

Akandeniz inan bekleyen arkadaşlarım da bende şuan başladık bebeklerimizin yolunu gözlemeye, Rabbim en uygun zamanı biliyor ve o zaman nasip edecek sizede :)

öncelikle hayirli ugurlu olsun Topigimiz
konuya söle girecegim:
Benim gecen ay adetim duzenliydi fakat bu ay adetim 3 gn gecikti beyaz, sari aintim var acab hamilemiyim???
bu konu hakkinda bana yardimci ola bilirsen cok sevinirimm =)

Back
X