fatos0691 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 17 3 3 Ankara 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #1 Kızlar eşimle severek evlendik 4 ay oldu.suan hamile olduğumu öğrendim. Bu haberi esime nasıl versem bilemedim heyecandan öleceğim canlar fikirlerinizi bekliyorum ♥♥♥
Kızlar eşimle severek evlendik 4 ay oldu.suan hamile olduğumu öğrendim. Bu haberi esime nasıl versem bilemedim heyecandan öleceğim canlar fikirlerinizi bekliyorum ♥♥♥
Asyasah Bir Dost Sesi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 1.028 1.818 163 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #2 tebrikler canımm.. Allah tamamına erdirsin gebelik testini bir kutunun içine koy.. içine de bir not " babacıııımm ben geliyorummm " veya "sevgilimm baba oluyorsun"vb içinizden geçen bir cümle.. ve ardından arabanız varsa atlayın arabaya son ses müzikle bir kahve içerek kutlamaya gidin :)
tebrikler canımm.. Allah tamamına erdirsin gebelik testini bir kutunun içine koy.. içine de bir not " babacıııımm ben geliyorummm " veya "sevgilimm baba oluyorsun"vb içinizden geçen bir cümle.. ve ardından arabanız varsa atlayın arabaya son ses müzikle bir kahve içerek kutlamaya gidin :)
fatos0691 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 17 3 3 Ankara 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #3 Asyasah .!.: tebrikler canımm.. Allah tamamına erdirsin gebelik testini bir kutunun içine koy.. içine de bir not " babacıııımm ben geliyorummm " veya "sevgilimm baba oluyorsun"vb içinizden geçen bir cümle.. ve ardından arabanız varsa atlayın arabaya son ses müzikle bir kahve içerek kutlamaya gidin :) Genişletmek için tıkla...
Asyasah .!.: tebrikler canımm.. Allah tamamına erdirsin gebelik testini bir kutunun içine koy.. içine de bir not " babacıııımm ben geliyorummm " veya "sevgilimm baba oluyorsun"vb içinizden geçen bir cümle.. ve ardından arabanız varsa atlayın arabaya son ses müzikle bir kahve içerek kutlamaya gidin :) Genişletmek için tıkla...
fatos0691 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 17 3 3 Ankara 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #4 Supermis canımm gebelik testine not yazma fikri kimseden gelmemişti kesinlikle bunu yapicam:)
fatos0691 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 17 3 3 Ankara 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #5 Başka fikri olan yokmu kizlar
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.900 57.841 798 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos0691 #6 Ben burada okumuştum masaya küçük bir tabak küçük çatal kaşık koymuştu biri fazladan. Tabağın üstüne not bırakmıştı sanırım. Bana o da sevimli gelmişti.:) Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Tebrik ederim.
Ben burada okumuştum masaya küçük bir tabak küçük çatal kaşık koymuştu biri fazladan. Tabağın üstüne not bırakmıştı sanırım. Bana o da sevimli gelmişti.:) Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Tebrik ederim.