Hamileyiimmm

ilkay86

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
28
23
38
İlk hamileligim düşükle sonuçlandı.şimdiyse 5 haftalık hamileyim ama çok korkuyrm ve de çok tedirginim.tekrar ayni sonu yaşamaktan çok korkuyorum.ilk hamileligimde gebelik kesem çok küçüktü.doktor herşey yolunda dedi.Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.ve tüm isteyenlere bu duyguyu yasatsin

senin adına çok sevindim bende 1.5 yıllık evliyim bizde yeni yeni düşünüyoruz insallah rabbim evladını kucagına almayı nasıp etsın tüm isteyenlere de anne baba olmayı ve evlat sevgisini tatdırsın :KK68:

İlk hamileligim düşükle sonuçlandı.şimdiyse 5 haftalık hamileyim ama çok korkuyrm ve de çok tedirginim.tekrar ayni sonu yaşamaktan çok korkuyorum.ilk hamileligimde gebelik kesem çok küçüktü.doktor herşey yolunda dedi.Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.ve tüm isteyenlere bu duyguyu yasatsin
gözünüz aydın bende ilk bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için alınmıstı :KK43: aynı korku bendede var ama hayırlısı inşallah . cok sevindim senin adına sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın insallahh . düşükten ne kadar zaman sonra hamil kaldın

Güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim inş herşey güzel ve hayırlı olur.

(Irmak 10) hemen hemen 9 ay sonra tekrar hamile kaldım.doktorlara gore ve okuduğum bilgilere göre kürtaj veya düşükten sonra rahmin iyileşmesi ve eski haline dönmesi için zamana ihtiyaç var.3-6 ay arası yeterli oluyor.inş sende yeniden bu duyguyu yasarsin

çok tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini Allah analı babalı kazasız belasız büyütme nasip etsin inşallah:KK36:

OTE="gelpisipisipisiii, post: 39460799, member: 587012"]çok tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini Allah analı babalı kazasız belasız büyütme nasip etsin inşallah:KK36:[/QUOTE]
Cok

X