hamileyim 2 haftadir kanamam var böyle olupta hamileligi iyi gidenler lütfen paylaşın

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblar ben 5 bucuk yil sonra onca tedavi gördüm olmadi sonra normal yolla oldu iki hafta önce kahverengi lekelenmelerim oldu Sonra kanamaya döndü dr gittik bebek yok düşük yapıyorsun dedi yıkıldık ewe geldik ertesi gün başka biyere gittik iki kese göründü biri boş cok şükür allahıma biride minik meleğim var ve kalbi atiyordu 7 haftaya dogru gidiyoruz:nazar: ama ara ara kanamam ve ağrım var bu tarz durumla karsilasan varmi??

doktora gittiniz mi mutlaka gidin
ben hamileliğimde hiç kanama yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı yani normal de olabilir

Kanama için herhangi birsey vermedi mi doktorunuz ben forumda okudum kanaması olanlara bi ilaç veriyorlar adını unuttum

SheZofpost: 44055072 .!.:
doktora gittiniz mi mutlaka gidin
ben hamileliğimde hiç kanama yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı yani normal de olabilir
Yani cnm once kahverengi sonra kanamaya dönüştü dr ikinci kese bos muhtemel ondandir kanaman dedi

E="candy1907, post: 44055126, member: 517670"]Kanama için herhangi birsey vermedi mi doktorunuz ben forumda okudum kanaması olanlara bi ilaç veriyorlar adını unuttum[/QUOTE]
Progestan kullanıyorum hafdada birde iğnesine basladim

E="candy1907, post: 44055126, member: 517670"]Kanama için herhangi birsey vermedi mi doktorunuz ben forumda okudum kanaması olanlara bi ilaç veriyorlar adını unuttum
Progestan kullanıyorum hafdada birde iğnesine basladim[/QUOTE]
Yat fazla ayakta kalma inşallah birsey olmaz Bebişine dua et cnm

Progestan kullanıyorum hafdada birde iğnesine basladim
Yat fazla ayakta kalma inşallah birsey olmaz Bebişine dua et cnm[/QUOTE]
Amiinnn inşallah cnm hamile kaldığım günden beri yatıyorum ama olsun yeteri bebegimi sağlıklı kucağıma alayim sende hamilesin galiba

Bende beş yıl sonra doğal hamile kaldım onca tedaviye rağmen olmadı ama doğal yolla oldu ilki düştü kahrolduk tabi.tedavi ye baslicam derken iki ay içinde yine hamile kaldım ve 8 haftalarda çok yoğun kanama yaşadım kocaman parça lar düşürdük ben bebek düştü diye kahroldum ve ses bugün sonra gittim oldu alsınlar diye meğer kızım yaşıyormuş neyse yeniden doğdum tabi allaha bin sukur.progestan kullandım 16 haftaya kadar buraya kanama olması 32 haftalık dogdu gebelik zehirlenmesi yaşadım şimdi maşallah on aylik olacak haftaya yani ben kucagima aldım bebisim kanama normalmis inşallah saglikla alırsın kucagina.hep yer ilacını iç dualarim seninle seni çok iyi anlayan biri olarak allah sana bağışlasın çok beklwmissin insallahhh kucağında alırsın aminnnn

Ben ilkinde de simdimj kuzumda da hep kahverengi leke yasadim ilkinde yakladik 4-5 hafta kahverengi leke yasadm 7 de basladi 11. Haftaya kadar sonra bitti...bundada 7. Haftadan 11. Haftaya kadar yasadm sonra 16. Haftada tekrar ama leke degil bildgn kanama cok uzulmustm hic beklemiyirdm ama oda gecti suan 19. Haftadaym dikkat ediyorum...Rabbim omur veridyse gerisi bos arkadasim hic skma canini...ben kac kere ruyamda dusuk yaptim aglayark uyandm o ruyalarda biraz psikolijk her seyden bir isaret gormeye calistm falan...ama artk anladmki ben iyiysem bebisim iyi;) yanlis anlamada bu sitelerde bazen cok korkutuyor insani esim yasakladi girmemide gizlice kacamak yaptim:)))

Bende beş yıl sonra doğal hamile kaldım onca tedaviye rağmen olmadı ama doğal yolla oldu ilki düştü kahrolduk tabi.tedavi ye baslicam derken iki ay içinde yine hamile kaldım ve 8 haftalarda çok yoğun kanama yaşadım kocaman parça lar düşürdük ben bebek düştü diye kahroldum ve ses bugün sonra gittim oldu alsınlar diye meğer kızım yaşıyormuş neyse yeniden doğdum tabi allaha bin sukur.progestan kullandım 16 haftaya kadar buraya kanama olması 32 haftalık dogdu gebelik zehirlenmesi yaşadım şimdi maşallah on aylik olacak haftaya yani ben kucagima aldım bebisim kanama normalmis inşallah saglikla alırsın kucagina.hep yer ilacını iç dualarim seninle seni çok iyi anlayan biri olarak allah sana bağışlasın çok beklwmissin insallahhh kucağında alırsın aminnnn
Amiiinnn cnm benim sende cekmissin ama yüzün gülmüs inşallah allahimin izniyle bende alicam melegimi kucagima allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben ilkinde de simdimj kuzumda da hep kahverengi leke yasadim ilkinde yakladik 4-5 hafta kahverengi leke yasadm 7 de basladi 11. Haftaya kadar sonra bitti...bundada 7. Haftadan 11. Haftaya kadar yasadm sonra 16. Haftada tekrar ama leke degil bildgn kanama cok uzulmustm hic beklemiyirdm ama oda gecti suan 19. Haftadaym dikkat ediyorum...Rabbim omur veridyse gerisi bos arkadasim hic skma canini...ben kac kere ruyamda dusuk yaptim aglayark uyandm o ruyalarda biraz psikolijk her seyden bir isaret gormeye calistm falan...ama artk anladmki ben iyiysem bebisim iyi:KK66: yanlis anlamada bu sitelerde bazen cok korkutuyor insani esim yasakladi girmemide gizlice kacamak yaptim:)))
Sagol cnm iste zor hamile kalinca korkuyor insan ama hhayırlısı neyse o olur arti benimde esim kiziyodu hamile kalmadan once şimdi bisey demiyo ugrasakac bisey oluyo banada:KK48:

33. Haftadayım toplasak 2 hafta kanamam oldu şuan durumumuz iyi korkma hiç bişey olmaz İnşallah

TE="KbrDmr, post: 44092262, member: 454389"]33. Haftadayım toplasak 2 hafta kanamam oldu şuan durumumuz iyi korkma hiç bişey olmaz İnşallah[/QUOTE] maşallah cnm sağlıkla kucağına al inşallah.

C
Mrblar ben 5 bucuk yil sonra onca tedavi gördüm olmadi sonra normal yolla oldu iki hafta önce kahverengi lekelenmelerim oldu Sonra kanamaya döndü dr gittik bebek yok düşük yapıyorsun dedi yıkıldık ewe geldik ertesi gün başka biyere gittik iki kese göründü biri boş cok şükür allahıma biride minik meleğim var ve kalbi atiyordu 7 haftaya dogru gidiyoruz:nazar: ama ara ara kanamam ve ağrım var bu tarz durumla karsilasan varmi??
CAnim acaba boş olan kese mi düşüyor o düşüyor diye diğer kese de dusucek diye bişey yok benim kayinvalidem eşime hamileyken aynen eşimin ikizini düşürmus ama eşime çok şükür birsey olmamış. Sen bence çok iyi bir doktora görün cnm

Canm benm arkadasmda ikiz hamilesiydi ondada kesenin biri bostu hamileligi boyunca kanaması oldu ama saglikli bi dogum yapti bebegini kucagina aldi darisi sana insallah canm kontrollerini ihmal etme ve uzanirken ayaklarn yuksekte olsun altina yastik koy oyle yat insallah saglicakla bebegini kucagina alirsin canm

Bos kesemi kanamaya yol aciyor sanirim.. iyi bir doktora gorun derim ben ;)

C

CAnim acaba boş olan kese mi düşüyor o düşüyor diye diğer kese de dusucek diye bişey yok benim kayinvalidem eşime hamileyken aynen eşimin ikizini düşürmus ama eşime çok şükür birsey olmamış. Sen bence çok iyi bir doktora görün cnm
ewt cnm bos kese yüzünden kanamam oluyormuş ama insan yinede korkuyo arti ilk dr beni kahretti kanama var bebek yok düşük yapıyorsun falan dedi sonra iyi bi dr gidince iki kese olduğunu birinin bos birininde iyi olduğunu öğrendik

Canm benm arkadasmda ikiz hamilesiydi ondada kesenin biri bostu hamileligi boyunca kanaması oldu ama saglikli bi dogum yapti bebegini kucagina aldi darisi sana insallah canm kontrollerini ihmal etme ve uzanirken ayaklarn yuksekte olsun altina yastik koy oyle yat insallah saglicakla bebegini kucagina alirsin canm
aminn cnm inşallah benimde hala devam ediyo 10 günü gecti benimde bayagi sürecek galiba olsun hayırlısı böyle bi hamilelikmis meleğim sağlıklı olsunda kanama falan önemli degil.

ilk hamileliğimde henüz hamile olduğumu öğrenmeden kahverengi lekelenme başladı sonra kanamaya döndü. nerdeyse her ayağa kalktığımda kanama oluyordu birkaç hafta böyle sürdü. sonra ayakta fazla kaldığımda olmaya başladı daha sonra da tamamen geçti. yatıp dinlenin ilaçlarınızı ihmal etmeyin. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Back
X