- Konu Sahibi haceryldrm
-
herkese mrb kızlar.bende bugün evde test yaptım pozitif cıktı.adetm 6 gün gecikmişti.tahminen 4 yada 5 haftalık hamile olabilirm .doktora gidemedim ama en kısa zamanda gitmem gerekiyor.bu arada oruç tutuyordum acaba bırakmalımıyım ne dersiniz.bir zararı olur mu acaba sevgiyle kalın.
tebrik ederim . allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim yaklaşık 5 haftalık oldu. ben oruç tutmuyorum . çok su içiyorum çünkü vucudum bunu istiyor. sürekli dudaklarım kuruyor. yemek yememek tamam da su çok önemli bu zamanda. bide folik asit diye bi vitamin var. doktor bana ondan verdi . günde 2 adet onu alıyorum. bebek omurgası oluşumu için çok yararlıymış hatta hamile kalmadan önce kullanmaya başlanmalıymış .. neyse bende çok vakitg geçirmeden kullanmaya çalışıyorum. en kısa zamanda doktora git derim.. tekrar tebrikler.
merhabalar...benimdeğerlerimde ilkinde147 çıktı...bu değer gecikmemin 2.günüydü.dört gün sonra 1163,iki gün sonrada 3242 çıktı...sizce değerler nasıl??tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum...bu arada doktor ikiz gebelik olabilir dedi....şimdiden teşekkürler....
:CüvCüv:MERHABA BENDE 4 HAFTALIK HAMİLEYİM ..HATTA BUGUN 4. HAFTASI YENİ BİTTİ. 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIRIDIM 506,4 HCG ÇIKTI. BUGUN VE 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRICAM. AMA ŞU AN ACAYİP MİDEM YANIYOR. ÇOK HAFİF TE BEL AĞRISI VAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?