Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım peki ne kadar bebeğin kaç haftalık7 cmlik kanamam 5 cm olmuş ama doktor henüz sevinme dedi heran buyuyebilir bebek ölebilir dedi: ( psikolojim bozuldu iyice ya
13 haftalıkCanım peki ne kadar bebeğin kaç haftalık
7 cmlik kanamam 5 cm olmuş ama doktor henüz sevinme dedi heran buyuyebilir bebek ölebilir dedi: ( psikolojim bozuldu iyice ya
ALLAH bağışlasın anali babalı büyütsün ALLAH maşallah çok tatlı... da ben korkuyorum ışteValla benimde kanamam vardı cm falan demedi kanama alanını göremedi sadece yoğun kırmızı kaban geçirdim ama ben kan sulandırıcı kullanıyordum doz faZla gelmiş doğumu da yaptım çok şükür
ALLAH sizinkinide bağışlasın anali babalı büyütsün inşallah icim biraz olsun rahatladı ama doktor sevinme çabuk dedi: (moralinizi yuksek tutun bende sizin haftalarinizda kanamadan dolayi sürekli ilac igne kullandim dusuk tehlikem 20. haftaya kadar devam etti.. yasamaz dediler zor tutunur dediler. suan 3 gunluk kizim var :))
stres yapmayin dinlenmeye calisin. hersey Allahtan.. ilaclarinizi ozenle kullanin.
Iğne oluyorum haftada birOğlumda aynı şeyi yaşadım bende hatra aynı zamanlardı yanlış hatırlamıyosam.. ayaklarınızı dikin havaya yatın hiç kalkmayın sadece tuvalet için kalkın.. bu sürede kim bakıcaksa size gelsin baksın size.. bunun dışında doktorum bana iğne vermişti bi de progestan kullanıyodum.. size verdiği bi ilaç olmadı mı?
13 haftalık
Inşallah canım sağol: (Canım herşey Allahtan sen bol bol dinlen ve dua et stres yapma benimde 12 haftalık kanamam olmuştu sebebi ise çok şiddetli bir şekilde hapsirmamdi akıntı olduğu için günlük ped vardı o tamamen kan olmuştu doktora gittim ve bana Protestan verdi belki senin durumunda aynı değil ama aynı stresi bende yaşadım annen ve ya yanında kalabilecek biri varsa çok iyi olur mümkün olduğunca yataktan kalkma ve sırt üstü yat ilaçlarını aksatma geçmiş olsun bir an önce geçer sıkıntın inşaAllah ,
İnşallah kanama alanı kısa sürede küçülür çok stres yapmayın benim bi arkadaşımda da oldu oda atlattı Doğum yaptıALLAH bağışlasın anali babalı büyütsün ALLAH maşallah çok tatlı... da ben korkuyorum ışte