Hamileyim ağzıma kan kokusu ve tadı geliyor. Acil Yardım.

cilekliprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
129
0
66
İstanbul
Arkadaşlar korkuyorum :18: 30 haftalık hamileyim ve geceleri uyurken ağzıma kan kokusu ve tadı geliyor. Sabah kalktığımda hiçbirşey yok. Sizdede oluyormu? İnternette araştırdım ama bişey bulamadım. Önemli birşey değildir değilmi:14:

deyildir heralde arkadaşım.bende 14 haftalık hamileyim.ara ara bende de oluyo.ağzıma pis pis kokular geliyo.ağız tadım olmuyo.doktoruma sordum.normal dedi.........

hamileliğin ilk haftalarında pas tadı vardı ağzımda doktor normal dedi
şimdi ise kan tadı var buda kullandığımız demir hapından oluyormuş.ben hemen üzerine ekmek yiyiyorum ağzımın tadı değişsin diye.

Arkadaşlar korkuyorum :18: 30 haftalık hamileyim ve geceleri uyurken ağzıma kan kokusu ve tadı geliyor. Sabah kalktığımda hiçbirşey yok. Sizdede oluyormu? İnternette araştırdım ama bişey bulamadım. Önemli birşey değildir değilmi:14:

saglıcakla kucagına alırsın ınsallah.buyuk bır ıhtımal dısetlerınden kanama olabılır canım az mıktarda 2.gebelıgımde bende yasadım.yada hafıf burnun kanıyordur gerıy akıyordur.ama oyle hıssettıgınde tansıyonunu bır olc ıstersen aklın rahat eder.gecmıs olsun.

Demir hapından olabilir mi gerçekten? sizde de oluyor yani aynı şey. Bende korkmuştum önemli bişey diye.

Dişetlerim de olabilir gerçekten çünkü gün içerisinde sebepsiz kanadığı oluyor. Çok hassaslar şu sıralar.

Bebeğimle ilgili olmasından korkmuştum bende. Çok sağolun cevaplarınız için:21:

Bendede aynı tad var. Günlük diş fırçalamada bile kanama devam ediyor. İlaçlardan zaten ağzımın tadı yok. Su içerken çok zorlanıyorum artık.

hamilelikte diş ve diş etleri çok hassaslaşır, şişer ve sıkça kanayabilir, bunlar normal demişti doktorum. Muhtemelen diş etlerinde küçük kanamalar oluyor ve kan tadı alıyorsun. Aynısı arasıra bende de oluyor. Dişlerini düzenli fırçalamaya dikkat etmelisin.

İnanın içim rahatladı yanlız olmadığımı görünce internettede konuyla ilgili bişey bulamayınca iyice korkmuştum.
Dişetlerimden olabilir yada boğazaımdan da olabilir. Çünkü bazen sabahları aferdersiniz ama pembemsi oluyor tükürüğüm.
Damarlar iyice hassaslaştı demekki. Ah be kuzucuğum gel artık:emir_bebek:

canım ben de 20 haftalığım bendede oluyor ben uyandığım zaman ağzımdan bi sürü kan gelio doktor dişlerden oluo dedi calsiyum kaybettiği için vücut bazı bünyede olurmuş calsiyum takviyesi lazım ama ben almıyorum sende doktoruna sor bi istersen

Back
X