Hamileyim.Aldırmalı mıyım?

Diğer yorumlardan bağımsız kendi hayatımdan kesit vererek sana yardımcı olmak isteri m kardeş.
Eşim acayip bencil ve mal mülk sevdalısı biriydi. elinde akrep var derler ya.o cinsten

Ama kızımız oldu. Sana anlatamam
Nasıl pamuk şekerine döndüğünü. Yavrusu için çırpınıyor. Bebek onu çok değiştirdi acikcasi

2. Si de bu kızımızın öncesinde bir nedeni olacak şekilde gebeliğim sonlandı. O kürtaj i yaptirdigim için köpek gbi pişmanım. 3 sene geçti
Düşünmediğim tek an yok oğlumu
Keşkeler diz boyu. Kürtaj olma şahsi fikrim
Bir şekilde hayat akıp gidiyor. Omur boyu keşke dersin . 34 yaşında bir birey olarak diyorum bunu
Benim eşim de aileden zengin biri ama maalesef ne bana ne çocuğuna hiçbir zaman bir kuruş vermedi.Bir çorap dahi almadılar çocuğa ne ailesi,ne kendisi.Ben de hayatımdan çıkardım hepsini.Boşanacağım da.Sizin eşiniz ne güzel çocuğunun yüzünü görünce başka biri olmuş.Keşke her erkek sizin eşiniz gibi değişebilse.. Bizimki çocuğunun mama parasını kendine kumar,içki,uyusturucu parası yaptı.Şimdi de belasını buldu tabi.

Herkese merhaba.28 yaşındayım.Bir yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımdan hamile olduğumu öğrendim.Aileler evlenmemize karşı değil ama acele etmemizi istemiyorlar bebeği bilmedikleri için.İkna edemiyoruz kimseyi hemen evlenmeye.Erkek arkadaşım nikah kıyıp bitirelim bu işi diyor ama ben ne isteyip ne istemediğim konusunda kararsızım.Sevgilimi seviyorum ama onun da böyle büyük bir sorumluluğu alıp alamayacağından şüphelerim var.İstemesine istiyor evet ama bu istemekle olmuyor.Sevmek yeterli değil maddi sorumluluğu alabileceğine dair şüphelerim var.Güzel bir hayat sunma ihtimalimin düşük olmasına rağmen bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa onun yasam hakkını elinden almak mı doğru olan bilmiyorum.Bir dakika mantıklı düşünüyorsam bir dakika duygusalım.Düşünmekten uykularım kaçıyor artık.Benim ne yapmam gerek? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Aldır kesinlikle, seni çok zorlayacak bir süreç olacak ama geçmişe dönüp baktığında iyi ki aldırmışım diyeceksin. Erkek arkadaşın maddi sorumluluğu alamayacaksa hele, çocuğu iyi şartlar altında bakamayacaksa bebeğe de yazık.

Siteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler
Cidden çocuğu aldırmadiginiza çok sevindim
Şimdi ne güzeldir o
İnsan kıyamiyo ya sonuçta olmuş bı kere artık bilerek veya bilinçsizce
Eşinizlede ciddi sorununuz yoksa biraz surundurun eğer düzeleceğine ve pişman olduğuna eminseniz bir şans tanıyın derim.

Cidden çocuğu aldırmadiginiza çok sevindim
Şimdi ne güzeldir o
İnsan kıyamiyo ya sonuçta olmuş bı kere artık bilerek veya bilinçsizce
Eşinizlede ciddi sorununuz yoksa biraz surundurun eğer düzeleceğine ve pişman olduğuna eminseniz bir şans tanıyın derim.
Hayır maalesef çok duyarsız kaldı bana da,bebeğe de.Kendi bebeğinin doktor,bez,mama parası olması gereken kazancından bir kurus bile ayırıp çocuğuna harcamadı.Kendi eğlencesine yatırdı hep.Biz hiç umrunda olmadık.Doğsun diye kırk takla attığı,aldırmayayım diye yalvardığı bebeğin hiçbir ihtiyacına koşmadı.Benim hamileliğimi bile burnumdan getirdi.Allahtan belasını buldu şimdi.Çok değiştim,bir şans daha diyor ama ben o yaptıklarını,çocuğuna bir kıyafet dahi almamasını,ilk çocuğuna özenip bir şey yapmamasını kabul edemem.Böyle bir insan yapayalnız kalmayı hak ediyor sadece.

Hayır maalesef çok duyarsız kaldı bana da,bebeğe de.Kendi bebeğinin doktor,bez,mama parası olması gereken kazancından bir kurus bile ayırıp çocuğuna harcamadı.Kendi eğlencesine yatırdı hep.Biz hiç umrunda olmadık.Doğsun diye kırk takla attığı,aldırmayayım diye yalvardığı bebeğin hiçbir ihtiyacına koşmadı.Benim hamileliğimi bile burnumdan getirdi.Allahtan belasını buldu şimdi.Çok değiştim,bir şans daha diyor ama ben o yaptıklarını,çocuğuna bir kıyafet dahi almamasını,ilk çocuğuna özenip bir şey yapmamasını kabul edemem.Böyle bir insan yapayalnız kalmayı hak ediyor sadece.
Yazıklar olsun ya
Çocuğunun rızkını eğlencelere harcayan birinede ne baba nede adam derim
Böylelerinin değişecegini sanmıyorum çok nadirdir
Yolunuz açık olsun umarım yavrunuzla hep mutlu olur hiç pişman olmazsınız.

Yazıklar olsun ya
Doğurduğum için pişman olacağımı sanmıyorum.Ha sorarsanız özlüyor musun bekar,çocuksuz günlerini diye,evet çok özlüyorum.Sorumluluk almak gerçekten zormuş ama beni gerçekten sevdiğine inandığım minik bir bedenin varlığı da dünyalara bedel.Değişmem hiçbir şeye.Onun kıymetini bilemeyen babası da yalnızlığa mahkum olsun.Değişeceğini ben de hiç sanmıyorum.Özledim çocuğumu,görmek istiyorum deyip çocuğa mama lazım dediğimde ben kendi karnımı doyuramıyorum diyen biri insan dahi olamaz.Aile terbiyesi almamış iki ayaklı bir mahluk sadece.Bosanma davasında bebeğimle ilişkisini tamamen yasaklatacağım zaten.Madde kullanımı olduğu için böyle bir şey olabiliyormuş.Bebeğim ilerde babasını merak ederse gider görür.Aksi halde böyle aşağılık bir insanla ve aşağılık ailesiyle muhatap etmeyi düşünmüyorum.Bizden uzak Allah’a yakın olsunlar.Biz böyle mutluyuz şükür :)

Siteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler
Çok mutlu olun inşallah. Insanlar on yirmi yıllık kocayı da boşayabiliyo amaaan o kısim mühim diil 🤪

Yazıklar olsun ya
Ben de kendisine çevreye karşı maalesef şimdilik ‘eş’ diyorum ama ne baba,ne de adam gerçekten.Erkeklik organı taşıyan herkesin adam olmadığının en net kanıtı kendisi.Ailesi de böyle aşağı yukarı.O ana babadan yetişenden çok bir şey de beklememek lazım aslında :) Armut dibine düşmüş.

Back
X